Teknoloji

LG yeni Optimus G’yi 7 Ağustosta New York etkinliğinde tanıtabilir

LG şu anda yoğun şekilde yeni bir ürün için çalışıyor ve mutfakta neyin piştiğini de 7 Ağustosta New York şehrinde düzenleyeceği bir etkinlikte açıklayacak. LG ve Qualcomm’un gelecek nesil Optimus G’nin Snapdragon 800 yongaüstü sistem barındıracağı şeklinde açıklama yapması ağustos başında düzenlenecek toplantıda geçen yıl fazlasıyla konuşulan Optimus G’nin takipçisinin geleceğini gösteriyor.

lg-optimus-g-inceleme-00018

Geçen yazın sonlarında piyasaya çıkarılan LG Optimus G, o zamanlar yeni sayılan dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci barındırmasıyla dikkat çekmiş ve ses getiren akıllı telefonlar arasında yer almıştı. Telefonun güncellenen bir versiyonu şu sıralar Türkiye’de de satılıyor. New York’taki etkinliğin zamanı da Optimus G’nin halefi olacak yeni versiyonunun geleceğini gösteriyor. Üstelik etkinliğin zamanı Qualcomm’un Snapdragon 800 işlemcileri piyasaya süreceği zamanla da aşağı yukarı çakışıyor.

İlginizi çekebilir: LG Optimus G İncelemesi

7 Ağustosta düzenlenecek olan bu etkinlikle ilgili detayları her zaman olduğu gibi yine Teknoblog’da bulacağınız belirtelim.

İlgili >> Engadget

>> LG Optimus G uygun fiyatlarla GittiGidiyor’da

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER