Manşetler

LG Optimus G’nin halefinin adı LG G2 olacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG geçen yıl tanıttığı ve bu yılın başlarında Türkiye’de de piyasaya sürdüğü amiral gemisi telefonu Optimus G’nin halefinin adını LG G2 olarak açıkladı. Güney Koreli şirket, 7 Ağustosta New York’ta düzenleyeceği ve bu telefonu gösterip hakkındaki teknik detayları paylaşacağı toplantı öncesinde adı açıklamış oldu.

lg-g2-180713

Güney Koreli şirket LG G2’nin şirketin “G” serisi akıllı telefonlarının ilk üyesi olacağını kaydetti. Şirketin yayınladığı basın bülteninde, Qualcomm Snapdragon 800 işlemcilerle desteklenecek LG G serisi cihazının akıllı telefon deneyimini etkileyici performans, zengin grafikler ve mükemmel pil ömrü sayesinde yeniden tanımlayacak. LG Electronics Mobile Communications Company CEO’su ve başkanı Dr. Jong-seok Park da vizyonlarının LG’nin en yeni G serisi cihazlarını kusursuzlukla eş anlamlı kılmak, mükemmel kullanıcı deneyimi için çıtayı daha da yükseltmek olduğunu kaydetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG Optimus G İncelemesi

Şimdiye kadar meydana gelen birkaç sızıntı LG G2’nin 5.2 inç, 1080p ekran barındıracağı ve ekranın etrafını da ince bir çerçevenin çevreleyeceğini gösteriyor. Cihazın önünde ahize hoparlörü ızgarası, ön kamera, üç adet kapasitif dokunmatik tuş yer alacak. Birinci nesil model de ve onun Pro versiyonunda olduğu gibi bu modelin önünde herhangi bir fiziksel tuş yer almayacak gibi görünüyor.

Cihazın içinde Qualcomm’un Snapdragon 800 işlemcisi bulunacak, zaten LG de bunun doğrulamasını birkaç kez yapmıştı. Qualcomm’un yılın ikinci yarısında çıkarması beklenen Snapdragon 800 işlemcilerin performansı önemli şekilde artırması bekleniyor. Oldukça çekici görünen bu işbirliğinin sonuçlarını da LG G2 piyasaya çıktığında göreceğiz.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER