Teknoloji

Çift ekranlı LG Wing’in tanıtım tarihi belli oldu

lg wing

Çift ekranlı LG Wing, aylardır devam eden dedikoduların ve son zamanlarda artan sızıntıların ardından nihayet resmiyet kazanıyor. LG, akıllı telefonu 14 Eylül’de gerçekleştireceği tanıtımla resmen gözler önüne çıkaracak.

LG’nin en büyük rakiplerinden Samsung, Galaxy Fold serisinde ikinci nesle geçmiş durumda. Microsoft ise Surface Duo’ya dair tüm detayları bir süre önce açıklamıştı. LG şimdiye kadar telefonlarında ikinci ekran deneyimini ekstra bir aksesuarla sunmayı tercih etmişti.

LG’nin tanıtım etkinliği için paylaştığı videoda ekran alanının ana ekranın döndürülmesi sayesinde uzayacağının işareti veriliyor. Kısa süre önce internete sızan iki video, Wing’in T şeklindeki kullanım formatının örneklerini görmeyi sağlamıştı.

LG, yeni telefonunun Explorer Project (Kaşif Projesi) isimli girişimin ilk parçası olacağının altını çizdi. Şirket, bu girişim kapsamında ayırt edici ve daha önce keşfedilmemiş kullanım deneyimi sunan cihazlar geliştirmeyi hedefliyor. Velvet gibi cihazlar ise Universal serisi altında ana akım ihtiyaçları karşılayacak.

LG Wing ve Explorer Project ile ilgili detaylar, 14 Eylül’de Türkiye saatiyle 17.00’da başlayacak etkinlikte paylaşılacak.

İLGİLİ HABERLER