Teknoloji

LG V30S ThinQ’nun fiyatı hakkında yeni bir ipucu çıktı

lg v30s thinq
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg v30s thinqLG bu yılın başlarında, Mobil Dünya Kongresi’nde V30 modelinin daha geniş depolama alanı ve belleğe sahip yeni bir versiyonunu tanıtmış ve bunu V30S ThinQ olarak adlandırmıştı. Bu telefonun Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ve ne kadara satılacağı belli değil. Ancak ABD fiyatı netleşmeye başladı ve bu da Türkiye fiyatının ne olacağı noktasında az da olsa fikir veriyor.

B&H, V30S ThinQ’nun 128 GB kapasiteli versiyonu için 929.99 dolarlık fiyat biçiyor. 256 GB kapasiteli versiyonun fiyatı ise bilinmiyor. V30 Plus’ın 128 GB kapasiteli versiyonunun ABD’de 912 dolara satıldığı belirtiliyor.

LG V30+ bu ocak ayında Türkiye’de, 4399 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulmuştu. V30S ThinQ’nun, ABD’de V30 Plus’a göre çok az bir fiyat farkıyla satıldığını görüyoruz. Aynı durumu Türkiye’ye uyarlayıp, bununla birlikte TL karşısında değeri artan doları da dikkate aldığımızda, V30S ThinQ’nun Türkiye’de 5000 TL’ye yakın bir fiyattan piyasaya girmesini bekleyebiliriz.

V30S ThinQ, V30 ile hemen hemen aynı donanım bileşenlerine sahip oluyor. İki cihaz arasında tek fark, daha fazla belleğin (4 GB yerine 6 GB) ve daha fazla depolama alanı seçeneğinin (64 GB ve 128 GB yerine 128 GB ve 256 GB) sunulması oluyor. Ayrıca telefon, bir fotoğraf karesindeki nesneleri saptayan ve buna göre sahneyi özelleştiren AI Cam adlı yeni bir özellikle satılacak. Bu özellikler daha eski V30 telefonlarına da gelecek.

Temel olarak, LG V30S’i satın alanlar, biraz daha fazla para verip daha fazla bellek ve depolama alanına sahip olan, aynı zamanda daha yeni bir cihaza sahip olacaklar. Bunun yanı sıra, LG aynı AI Cam özelliklerini yeni duyurduğu LG G7 ThinQ modeline de getiriyor. Bu telefonun Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ve ne kadara satılacağı şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER