Teknoloji

LG Stylo 6 sonunda resmiyet kazandı: Üç arka kamera, 4000 mAh pil

lg stylo 6

LG Stylo 6, bir süredir devam eden sızıntıların sonunda resmen gözler önüne çıktı. Daha önceki sızıntılar sayesinde akıllı telefonun tasarımı ve teknik özellikleriyle ilgili pek çok detayı öğrenmek mümkün olmuştu. Resmi duyuru sayesinde telefonla ilgili boşluklar da dolduruluyor.

Akıllı telefon 6.8 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü bir ekrana sahip. LG Stylo 6’nın üç sensörlü arka kamera sisteminde ana kamera görevini 13 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Telefonun ön kamerası da 13 megapiksel çözünürlüğe sahip. Bu ön kamera, ekranın üstündeki U harfi şeklindeki çentikte yer alıyor.

LG Stylo 6’nın kalbinde MediaTek’in Helio P35 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 3 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Dahili depolama alanı microSD kart desteğiyle genişletilebiliyor. LG Stylo 6’ya ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4000 mAh kapasiteli pili veriyor.

lg stylo 6
Görsel: GSMArena

Stylo 6, doğal olarak, özel bir kalemle birlikte geliyor. Akıllı telefonun yuvarlak parmak izi tarayıcısı da arka panelde yer alıyor. Cihaz kutusundan Android 10 işletim sistemi yüklü şekilde çıkıyor.

LG Stylo 6, ABD’de 179.99 dolar karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER