Teknoloji

LG Stylo 6 sızıntısı çentikli ekran ve üç kamerayı gösteriyor

lg stylo 6
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG, Stylo 5 modelini geçtiğimiz yılın haziran ayında tanıtmıştı. Akıllı telefonun halefi de yakında gözler önüne çıkacak gibi görünüyor. LG Stylo 6 adını taşıyacak takipçinin basın fotoğrafları, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı.

Stylo 6, selefinden farklı olarak çentikli bir ekrana sahip. Bu çentikli ekranı ince kenar çerçeveleri kaplıyor. Stylo 5’te tek olan arka kamera sayısının üçe çıkması da dikkat çeken bir diğer nokta oluyor. Yatay biçimde yerleştirilmiş üçlü kamera sisteminin altında parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

LG Stylo 6’nın sağ kenarında güç butonu yer alıyor. Sol tarafta ise SIM kart yuvası, ses kontrol tuşları ve Google Asistan erişimi sağladığı düşünülen bir butonun bulunduğu görülüyor. Telefonun alt kenarında ise kalem yuvası, USB-C girişi, ana mikrofon, hoparlör ve 3.5 mm. kulaklık jakı kullanıcıları karşılıyor. Telefonun üst kenarında ise ikinci mikrofon bulunuyor.

Blass tarafından paylaşılan fotoğraflarda LG Stylo 6’nın kalemini görmek de mümkün oluyor.

lg stylo 6

LG Stylo 6, için henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak paylaşılan görsellerde ekranın üstündeki 18 Mayıs tarihi göze çarpıyor. Bu da telefonun 18 Mayıs’ta resmiyet kazandırabileceğini düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER