Teknoloji

LG’den özel çantasıyla her yere taşınabilen ekran: StanbyMe Go

lg stanbyme go

LG StanbyMe Go adını taşıyan çanta içine yerleştirilmiş ekranını tanıttı. Böylelikle ekranın her yere kolaylıkla taşınabilmesi mümkün hâle geliyor. 27 inç büyüklüğündeki ekranın çözünürlüğü 1080p. Hoparlörü ve kendisine ait bir bataryası da bulunan bu ekran, kapalıyken elde taşınabilen bir bavul gibi görünüyor.

Ekran 90 dereceye kadar eğilebiliyor, saat yönünde 90 dereceye kadar döndürülebiliyor ve yüksekliği 18 santimetre aralığında ayarlanabiliyor. Ekran için yatay veya dikey yönlendirmeyi seçilebiliyor veya tablo modunda kullanabiliyor. StanbyMe Go ayrıca Dolby Vision’ı da destekliyor.

StanbyMe Go’da ekranın açısına uyum sağlayan 20W hoparlör seti mevcut. Hoparlörlerde Dolby Atmos desteği de mevcut. LG’nin televizyonları gibi webOS işletim sistemiyle çalışan StanbyMe Go, AirPlay ve ekran yansıtma desteğiyle iOS ve Android telefonlardaki içerikleri gösterebiliyor. HDMI girişiyle de ekrana içerik göndermek mümkün oluyor. Ses tanıma desteğiyle StanbyMe Go eller serbest olarak kullanılabiliyor.

LG, taşıma çantasını 11 ABD Savunma Bakanlığı dayanıklılık testinden geçtiğini ve düşük basınç, yüksek sıcaklık, düşük sıcaklık, toz, titreşim, tuz püskürtme, şok ve düşmeye karşı dayanıklılığını kanıtladığını belirtiyor. Çanta kapağının açılması veya kapatılması da ekranı açar ve kapatır.

lg stanbyme go

LG StanbyMe Go için ne kadar ödemek gerekecek?

LG’den verilen bilgiye göre, harici bir güç kaynağına bağlanmadığı takdirde StanbyMe Go üç saat boyunca çalışabiliyor. Çantada bir güç kablosu ve uzaktan kumanda da bulunuyor.

lg stanbyme go

LG StanbyMe Go, Güney Kore’de 7 Temmuz’da 1.17 milyon won (18374 TL) karşılığında Güney Kore’de satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER