Teknoloji

LG Rollable ve Velvet 2 Pro’yu kendi çalışanlarına satıyor

lg rollable android 12

LG akıllı telefon pazarına veda etme kararı aldığı için Rollable ve Velvet 2 Pro modellerinin kullanıcılarla buluşması mümkün olmayacak. Ancak şirketin bu telefonları sınırlı sayıda da olsa ürettiği ve ana vatanı Güney Kore’de çalışanlarına satmaya başladığı söyleniyor.

Yuvarlanabilir ekranlı LG Rollable’ın kaç adet ve hangi fiyattan satıldığı konusunda somut bir bilgi bulunmuyor. Ancak Velvet 2 Pro konusunda net bilgiler mevcut. Twitter’da yapılan paylaşıma göre, LG çalışanları için 3000 adet Velvet 2 Pro’yu 170 dolar karşılığında satışa çıkardı.

Çalışanlara en fazla iki adet cihaz alma hakkı verildiği belirtilirken, donanım garantisinin 6 aylık olduğu öğrenildi. Cihazların yazılım güncellemesi alması ise beklenmiyor. Siyah, bronz ve fildişi renk seçenekleri bulunan telefon, tasarım bakımından birinci nesil Velvet’a benziyor.

LG Rollable yenilikçi ekran teknolojisiyle büyük heyecan uyandırmış, ancak LG’nin akıllı telefon pazarından çıkma kararıyla birlikte adeta doğmadan ölmüştü. Rollable’ın yenilikçi ekran teknolojisinin başka bir markanın altında başka bir cihazda görülüp görülmeyeceğini öğrenmek içinse sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER