Teknoloji

LG’den Q7 kazandıran ödüllü kampanya

lg q7 kampanya

LG Türkiye, belirli aralıklarla düzenlediği kampanyalarla müşterilerine akıllı telefon kazanma fırsatı sunuyordu. O ödüllü kampanyalardan biriyle daha karşı karşıyayız.

31 Mayıs tarihine kadar www.lgkampanya.com adresine kayıt yaptırarak, LG G ve Q serisi kullanıcılarının akıllı telefonlarında beğendiği özellikleri en ilgi çekici şekilde anlatan kullanıcılar, LG Q7 kazanma imkanı yakalıyor. Şirketten gelen açıklamaya göre, 31 Mayıs’a kadar yapılan LG G ve Q serisi ile ilgili yorumlar jüri tarafından değerlendirilecek. Web sitesinde yayınlanmaya hak kazanan 50 yorum sahibine sinema bileti, iki yorum sahibine de LG Q7 hediye edilecek.

LG Q7 yüksek fotoğraf ve ses kalitesine odaklanıyor

LG Q7’nin 5 MP?lik ön kamerasında, arkadaş gruplarıyla selfie çekimini kolaylaştıran, arka planın daha iyi görünmesini sağlayan 100 derecelik Süper Geniş Açı Lensi bulunuyor. LG Q7 ayrıca, sadece LG birinci sınıf akıllı telefonlarda bulunan Q lense sahip. Ses kalitesi konusunda da iddialı olan Q7 DTS:X 3D Surround Ses modeline sahip ilk orta segment telefon olan ilk telefon. LG Q7 ile kullanıcılara 3D dijital ses, 7.1 kanallı ses çıkışı sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER