Teknoloji

LG G8 tanıtım tarihi için 24 Şubat işaret ediliyor

lg g8 tanıtım tarihi

LG, çıkan çeşitli haberlere göre, gelecek nesil amiral gemisi telefonu LG G8’i muhtemelen 24 Şubat’ta, Barselona’da düzenlenecek MWC 2019’un hemen öncesinde tanıtacak.

Eğer haberler doğruysa etkinlik pazar günü, Samsung Galaxy S10 tanıtım etkinliğinden dört gün sonra gerçekleşecek. Bir haberde etkinliğin yerel saatle sabah 10’da gerçekleşeceği dile getiriliyor. Her ne kadar kaynak Güney Koreli olsa da, buradaki yerel saat teriminin Barselona saatini işaret ettiğini düşünüyoruz.

Son birkaç haftadır LG G8 ile ilgili çeşitli sızıntılar ortalıkta dolaşıyor. Telefonun çift ekrana sahip olacağına dair bazı dedikodular bulunsa da, çentikli ekran barındıran standart bir Android telefonuyla karşılaşacak gibiyiz. Aynı zamanda arkada da iki kamera ve parmak izi sensörü olacak. Samsung’un birkaç gün önce katlanabilir ekranlı telefon çıkarma ihtimalini göz önünde bulundurursak, LG’nin G8 ile şaşırtması ve kendinden bahsettirmesi için ilginç bir şeyler sunması gerektiğini söyleyebiliriz.

Belki de LG, G8’in çift ekranlı bir versiyonunu çıkarır. Ya da LG V40’ın takipçisi olacak LG V50 modelini görebiliriz.

MWC 2019, 25-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek. Biz de Teknoblog olarak orada olacağız ve yenilikleri yerinden aktaracağız.

İLGİLİ HABERLER