Manşetler

LG G6 ve Q6 için sunduğu renk seçeneklerine yenilerini ekledi

lg g6
LG G6

LG G6 ve Q6 geçtiğimiz yıl piyasaya çıkmışlardı. Güney Koreli şirket, gözlerin yeni akıllı telefonlara çevrildiği sırada, G6 ve Q6 için sunduğu renk seçeneklerine yenilerini ekledi.

Bundan böyle G6’yı satın almak isteyenler “Fas Mavisi”, “Lavanta Moru” ve “Ahududu Roze” renk seçeneklerinden birini tercih edebilecekler. Q6 içinse yeni mavi ve lavanta rengi seçenekleri listeye eklendi. LG’den yapılan açıklamada, yeni renk seçeneklerin “sofistike” ve “romantik” olduğu belirtildi. Şirket yeni renklerinin “hayattaki güzel şeyleri takdir eden kadın ve erkeklere” hitap ettiğini vurgulamaktan da geri kalmadı.

LG Q6

G6 için sunulan renk seçeneklerinin sayısı yeni eklemelerle sekize çıkmış oldu. Akıllı telefon için daha önce siyah, beyaz, platin, altın sarısı ve mavi renk seçenekleri potansiyel kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Q6 almak isteyenlerin önünde ise “ahududu roze” dışında aynı renk seçenekleri duruyor. Bu telefonu almak isteyenler yedi renkten birini tercih edebiliyor.

LG G6 ve Q6’nın yeni renk seçenekleri önce Güney Kore’de satışa sunulacak

LG G6 ve Q6’nın yeni renk seçenekleri önce şubat ayında Güney Kore’de raflarda olacak. Ardından başka ülkelerde de bu renk seçeneklerini bulmak mümkün hâle gelecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER