Teknoloji

LG G5 Quick Cover kılıfı görücüye çıkardı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG G5 Quick Cover

LG yeni amiral gemisi telefonu G5’e henüz tam anlamıyla resmiyet kazandırmış değil. Ancak şirketin bunun için sabırsızlandığı, akıllı telefon için hazırlanan kılıfın tanıtılması sayesinde rahatlıkla anlaşılıyor. Quick Cover kılıfın LG G5 için hazırlanan versiyonunun ön kısmı yarı şeffaf örgü ile kaplı. Böylelikle kapağı kaldırmadan cihazın ekranıyla etkileşime girmek mümkün oluyor. Örneğin, bir çağrı geldiğinde kapağı kaldırmadan kılıf üstünden sürükleme hareketi yaparak yanıtlama işlemi gerçekleştirilebiliyor.

Kılıfın üzerinde bulunan pencere kısmı ise G5’in sürekli açık olacak ekranını göstermek için oldukça uygun bir seçim gibi gözüküyor. Ekranın sürekli açık olacak olması geçtiğimiz gün şirket tarafından resmen duyurulsa da, LG G5 Quick Cover’ın tanıtımı nedeniyle yapılan açıklamada sürekli açık ekrandan “Merakla beklenen LG G5’te olacağı söylenen bir özellik.” şeklinde bahsedilmesi dikkat çekiyor.

LG, kılıfın parlak metalik görünümünün G5’in tasarımı için tamamlayıcı olacağını belirtmeyi de ihmal etmiyor. Bu açıklamanın metale geçiş anlamı mı taşıdığı, yoksa sadece daha parlak bir plastik kullanımına mı işaret ettiği konusunda bir şey söylemek henüz mümkün değil.

LG G5, 21 Şubatta Mobil Dünya Kongresi kapsamında Barselona’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak. Teknoblog olarak G5’e dair detayları yerinden ve sıcağı sıcağına sizlerle paylaşacağız.

İLGİLİ HABERLER