Teknoloji

LG G4’ü Avea’dan satın alanlara fatura güzelliği

lg-g4-inceleme-00001

LG’nin 2015 model amiral gemisi akıllı telefonu LG G4 bu hafta başında 2199 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu. LG G4’ü peşin para ödeyerek satın almak istemeyenler için alternatif yol mobil operatör kanalı. Bu noktada cazip teklifler görüyoruz, onlardan biri de Avea’dan geliyor.

Avea, LG G4 için hazırladığı kampanya kapsamında, LG G4’ü Avea satış noktalarından alanlara 1 yıl boyunca tarife ücreti ödememe imkanı tanıyor. Kampanyadan yeni hat aktivasyonuyla Avea’lı olan veya numarasını Avea’ya taşıyan müşteriler yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında Avea’dan LG G4 satın alanlara 1 yıl boyunca tarife bedelinin vergiler dahil aylık 50 TL?ye kadar olan kısmı hediye ediliyor.

[quote_center]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G4 İncelemesi[/quote_center]

Ayrıca Avea Prime tarifelerinden herhangi birine yeni hat aktivasyonuyla veya numarasını taşıyarak geçen müşteriler 59 TL’lik özel tarife desteğinden yararlanıyor. LG G4’lerinin adreslerine teslim edilmesini isteyen mevcut Prime müşterilerine ise LG Tone Infinim kulaklık ve LG Music Flow P7 hoparlör Avea tarafından hediye ediliyor.

[quote_center]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: On soruda LG G4 hakkında bilmek istedikleriniz[/quote_center]

Geçen ayın sonunda, aralarında İstanbul’un da bulunduğu dünyanın önde gelen şehirlerinde lansmanı yapılan LG G4’te 5.5 inç Quad HD Quantum IPS ekran, Snapdragon 808 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 16 megapiksel f/1.8 optik görüntü sabitlemeli arka kamera, 8 megapiksel ön kamera gibi başlıca özellikler bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER