Teknoloji

LG G3’te parmak izi veya iris tarama ile kimlik doğrulama özelliğine yer vermeyi düşünüyor

lg akıllı telefon

LG, bu yıl içinde çıkması beklenen amiral gemisi akıllı telefonu LG G3’ün kullanıcı kimlik doğrulaması için biyometrik tarayıcı benzeri bir düzenek barındıracağının ipuçlarını verdi. Bu, Apple’ın iPhone 5s veya HTC’nin One max için kullandığı şekilde parmak izi tarayıcısı veya Samsung’un da Galaxy S5’te yer verebileceği, ancak daha sonra vazgeçtiği söylenen iris tarama teknolojisi olabilir.

lg-logo-140214 (650 x 434)

LG G Pro 2’nin Güney Kore’deki lansmanı için gerçekleştirilen basın toplantısı sırasında LG yöneticileri gelecek nesil cihazları için göz tanıma veya parmak izi tarama gibi farklı ihtimalleri değerlendirdiklerini doğruladı.

Bu arada LG’nin Güney Kore biriminden ZDNet’e yapılan açıklamaya göre, şirketin en yeni telefonu olan LG G Pro 2’nin Samsung’un önümüzdeki haftalarda çıkması beklenen amiral gemisi akıllı telefonuna rakip olarak görülmemesi gerekiyor. Samsung Galaxy S5 ile rekabet edecek olan esas cihaz LG G3 olacak.

Dedikodular LG’nin G3’ü çıkarmak için yaz aylarını beklemeyeceğini işaret ediyor. 5.5 inç 2K ekranlı LG G3’ün mayı sayında çıkacağı son zamanlarda sıklıkla dillendiriliyor.

İlgili >> PhoneArena, ZDNet

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER