LG üstün güçle donatılmış G3’ün orta segment nitelikli versiyonu G3 Beat’in duyurusunu gerçekleştirdi. LG Electronics Mobile Communications Company CEO’su Dr. Jong-seok Park, telefonun duyurusu için yayınlanan bültende akıllı telefon üreticilerinin görünüş, özellik, performans ve tabii ki, fiyat bakımından en iyi dengeyi isteyen yeni müşteri segmentini göz ardı edemeyeceğini dile getirdi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Redmi K90 Ultra için geri sayım başladı, ilk detaylar ortaya çıktı

Galaxy A16 5G Android 17 tabanlı One UI 9’a hazırlanıyor

Galaxy Z Fold 8 Wide ve Ultra arasında dikkat çeken ekran farkı

6000 mAh pil ve AMOLED ekranlı HMD C2 ve C2P modelleri sızdırıldı

Oppo Find X10 Pro için ilk sızıntı ortaya çıktı, çift 200 MP kamera dikkat çekiyor
Yeni akıllı telefon LG G3 Beat 5 inç HD ekran barındırıyor. Ekran gövdenin yüzde 74.1’ine denk geliyor ki, bu da etkileyici bir oran olarak nitelendiriliyor. Ancak 1280 x 720 piksel çözünürlük nedeniyle ekran daha düşük bir piksel yoğunluğu sunuyor. Arka kameranın çözünürlüğü de 13 megapikselden 8 megapiksele düşürülmüş. Yine de G3’ün lazer otomatik odak sistemi G3 Beat’te yer almaya devam ediyor.
1.2 GHz dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 128 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası, 802.11a/b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0+LE, HSPA+, LTE gibi kablosuz bağlantı teknolojileri LG G3 Beat’in diğer başlıca teknik özellikleri arasında bulunuyor.
LG G3 Beat yarın itibarıyla Güney Kore’de satışa sunulacak. Telefonun Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden başlayacak şekilde ilerleyen haftalarda dünya çapında piyasaya çıkması planlanıyor.
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.



