Teknoloji

Altın rengi LG G3 ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG’nin 27 Mayısta tanıtacağı yeni gözde telefonu G3’e dair sızıntılara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. İnternete sızan son fotoğraflar daha önce ortaya çıkmayan altın renk seçeneğini gözler önüne serdi. Fotoğraflardaki cihaz göz alıcı rengi ve fırçalanmış metal dokunuşuna ek olarak; ekranı çevreleyen ince çerçeve, ekranın altında yer alan LG logosu, güç ve açma kapama düğmelerinin yeni yeriyle de dikkat çekiyor.

lg-g3-altin-rengi-090514

Altın renkli LG G3 fotoğraflarını yayınlayan GSMArena, cihaza ait bazı özellikleri de paylaşmayı ihmal etmedi. İçeriden doğrulandığı iddia edilen bu özellikler arasında 13 megapiksel arka kamera, OIS+ sabitleme, 4K video kaydı, gece çekimleri için lazer hüzmesi ve kullanıcılara sesle veya hareketle fotoğraf çekme imkanı veren komutlar yer alıyor.

5.5 inç QHD ekran barındıracağı LG Display tarafından doğrulanan LG G3’te Snapdragon 801 işlemci, 3 GB RAM, microSD kart ile genişletilebilen 32 GB dahili hafıza, 3000 mAh pil, IPX7 suya dayanıklılık sertifikası ve LG’nin Optimus arayüzünün bulunması bekleniyor.

İlgili >> GSMArena

İLGİLİ HABERLER