Teknoloji

Güney Kore’ye özel LG G3 A duyuruldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg-g3-a-070814

Geçtiğimiz aylarda gözde Android telefonu LG G3’ü piyasaya süren LG, bu telefonun farklı versiyonlarını duyurmaya devam ediyor. Şirket son olarak anavatanı Güney Kore için hazırladığı LG G3 A’yı duyurdu. Yerel mobil operatör SK Telecom ile yapılan işbirliği çerçevesinde satılacak olan LG G3 A’yı G3’ün daha küçük versiyonu olarak tanımlamak yanlış olmayacaktır.

LG G3’ün 5.5 inç’lik qHD ekranı G3 A’da yerini 5.2 inç’lik Full HD bir ekrana bırakmış. Ekrandaki bu küçülmeye ek olarak, LG G3 A’da performans alanında da bir indirime gidildiği görülüyor. LG’nin anavatanı için hazırladığı akıllı telefonda dört çekirdekli, 2.26 GHz Qualcomm Snapdragon 800 işlemci bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG G3 İncelemesi

Kamera G3’ten G3 A’ya herhangi bir değişime uğramadan aktarılan alanlar arasında yer alıyor. LG G3’ün lazer oto fokus, optik görüntü sabitleme ve yüksek çözünürlüklü video kayıt özelliğine sahip 13 megapiksel arka kamerası G3 A’ya tüm özellikleri korunarak taşınmış. LG G3 A’nın önünde ise 2.1 megapiksel bir kamera bulunuyor.

2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza ve microSD kart desteği LG G3 A’nın öne çıkan diğer özellikleri arasında bulunuyor. Yerleşik GPS alıcısına sahip olan akıllı telefon, 3g, Wi-Fi ve Bluetooth’a ek olarak LTE Advanced bağlantı teknolojisini de barındırıyor. 2610 mAh kapasiteli pilin sağladığı kullanım süreleriyse şu an için bilinmiyor.

Kutusundan Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle çıkacak olan LG G3 A için siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuluyor. LG G3 A’nın Güney Kore dışındaki pazarlarda satışa sunulup sunulmayacağı konusunda şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER