Manşetler

LG 4 bin tüketiciye test etmeleri için LG G4 dağıtacak

lg-g4-teaser-080415

LG, bu ayın sonunda duyurusunu gerçekleştireceği yeni nesil amiral gemisi LG G4 için epey iddialı görünüyor. Büyük bir tanıtım bütçesinin ayrıldığını tahmin ettiğimiz bu telefon için bir de son kullanıcılara yönelik kampanya başlatılacak. Bu kampanya kapsamında 15 ülkedeki 4 bin şanslı tüketiciye LG G4’ü herkesten önce deneyimleme şansı verilecek.

LG G4’ün resmiyet kazanmasına daha üç hafta var, ancak şimdiden bu telefonla ilgili çok fazla haber ve bilgi kırıntısı görmeye başladık. Bu son duyuruyla birlikte LG G4’e yönelik heyecan daha da artacaktır. Ayrıca bu sayede akıllı telefonu herkesten önce denemek isteyen ve hatta satın almayı düşünenler için epey isabetli olacaktır.

LG başvurular sonucunda oluşacak bir havuz içinden 4 bin tüketiciyi seçecek ve muhtemelen onlara LG G4’ün test versiyonunu denemeleri için gönderecek. Başvurular 15 ülkeden yapılabilecek ve bu ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor. Ayrıca Güney Kore, Endonezya, Singapur, ABD, Çin, Hindistan, Brezilya, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya, Meksika, Japonya ve Hong Kong da başvuru yapılabilecek ülke ve bölgeler arasında bulunuyor.

Cihazlar bu 4 bin test kullanıcısına herhangi bir ücret istenmeden verilecek, ancak bunlar ödünç verilmiş cihazlar olacak, mülkiyeti onlara geçmeyecek. Bu test kullanıcılarından akıllı telefonu kullanarak farklı işleri gerçekleştirmeleri ve sonucunda da geri bildirimde bulunmaları veya deneyimlerini sosyal medya üzerinden paylaşmaları istenecek. Ve bu işin sonunda çeşitli hediyeler kendilerinin olacak. LG G4’ün bu hediyeler arasında olup olmadığı bilinmiyor.

LG G4’ün teknik özellikleri yavaş yavaş sızmaya devam ediyor. Telefonun 5.5 inç QHD ekran, Snapdragon 808 işlemci, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza barındıracağı iddia ediliyor. Kamerasının F/1.8 diyafram açıklığına sahip olacağını ve LG UX 4.0 kullanıcı arayüzünün yüklü geleceğini ise LG’nin yayınladığı videolar sayesinde biliyoruz.

LG’nin bu kampanyasıyla ilgili detayların ilerleyen günlerde LG Türkiye tarafından duyurulmasını ve LG’nin web sitesinde başvuru sayfasının açılmasını bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER