Teknoloji

Lexar flaş depolama ürünleri dünyasına geri dönüyor

lexar

lexar

Görünüşe göre, Lexar geri dönüyor. 2017 yılında, dijital depolama dünyasının köklü şirketi havlu atmış ve satış operasyonlarını kestiğini açıklamıştı. Ancak bu hafta başında CameraJabber tarafından dikkat çekilen bir açıklamaya göre, şirket yeniden faaliyetlerine geri dönüyor. Önümüzdeki sonbahara yeniden üretime başlayacak ve flaş depolama birimini satmaya hazır hâle gelecek.

Lexar CEO’su Huabo Cai, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Lexar markasını yeniden pazara sundukları için aşırı derecede heyecanlı olduğunu kaydetti. Lexar’ın dinamik bir şirket olduğunu, süper araştırma ve geliştirme yeteneklerini barındırdığını ve müşterilerinin ihtiyaçlarını çok iyi anladığını kaydetti. Aynı zamanda Lexar’ın ticari faaliyetlerini dünya çapında farklı pazarlara başarılı biçimde açma konusunda kendilerine güvendiklerini de dile getirdi.

Micron Haziran 2017’de markayı kapattıktan sonra Longys, Lexar markasını satın almıştı. O zamandan bu yana ilk kez Lexar ile ilgili bir haber duyuyoruz. Şu anda şirketin ürün yelpazesinde bir değişiklik olup olmayacağına dair herhangi bir detay bilinmiyor. Lexar’ın bellek kartlarından kart okuyucularına, SSD’lerden USB flaş sürücülere kadar yayılmış geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER