Teknoloji

Lenovo Moto telefonları Ashton Kutcher ile tanıtıyor

lenovo moto ashton kutcher

Ünlü aktör Ashton Kutcher, teknoloji dünyasına olan yakınlığıyla tanınıyor. Daha önce beyaz perdede Steve Jobs’u canlandıran Kutcher, Lenovo’nun marka elçisi olmuş ve şirketin çeşitli reklamlarında boy göstermişti. Hollywood yıldızı şimdi de Çinli üreticinin Moto telefonlar için hazırladığı özel tanıtım videolarında boy gösteriyor.

Lenovo Motorola’yı 2014’te satın almıştı. Şirket, Motorola ile portföyüne katılan Moto serisi cihazlarda kendi markasını kullanmaya başlayacağını da geçtiğimiz ayın başlarında açıklamıştı. Dolayısıyla Kutcher tarafından tanıtılan cihazları “Lenovo Moto” serisi telefonlar olarak nitelemek mümkün.

Ashton Kutcher, Moto serisi için üç farklı tanıtım videosu hazırladı. Bu videolardan birinde son kullanıcıya yönelik en dayanıklı cihazlardan biri olan DROID Turbo 2, düşme testinden geçiyor. 275 metreden düşmeye karşı dayanabilen telefon için 1.5 metrelik yükseklik pek sorun teşkil etmiyor.

Kutcher’ın Moto Labs başlıklı serisindeki ikinci videoda ise akıllı telefonların sesle kontrol özellikleri ön plana çıkarılıyor. Kutcher, videoda Moto X Style olarak da bilinen Moto X Pure Edition’a yüksek gürültülü bir ortamda sesli komutlar veriyor.

Motorola hızlı şarj modasına en hızlı uyan şirketlerden biri olmasa da, bu durum şirketin kazandığı hızlı şarj özellikleriyle böbürlenemeyeceği anlamına gelmiyor. Videolardan birinde Ashton Kutcher, Moto X ve Samsung Galaxy S6’nın hızlı şarj özelliklerini karşılaştırıyor. 15 dakika içinde hangi cihazın daha yüksek şarj oranına ulaştığı konusunda tahminde bulunmak ise pek zor değil. Lenovo’nun söz konusu videoyu yayınlaması, Moto X’in karşılaştırmadan üstün ayrılan taraf olduğunu gösteriyor.

Ashton Kutcher’ın Moto reklamlarında boy göstermesi, yavaş yavaş Lenovo’nun çatısı altına entegre edilen Motorola markasının geleceği konusunda fikir edinmeyi sağlıyor. Motorola ismi resmi belgelerde ve basında gözükecek olsa da, kamuoyunun önüne Moto markası daha fazla sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER