Teknoloji

Lenovo oyun telefonu Legion Phone’u daha yakından görün

lenovo legion phone

Lenovo’nun Legion serisi içinde oyun odaklı masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar bulunuyor. Ancak şirket bu yıl ilk Legion akıllı telefonunu çıkarmayı hedefliyor. Şimdiye kadar duyduklarımız, bu telefonun Qualcomm Snapdragon 865 işlemci barındıracağı şeklindeydi. Qualcomm da geçtiğimiz ay bunu doğrulamıştı.

Şimdiyse Pricebaba tarafından ortaya çıkarılan fotoğraflar sayesinde Lenovo Legion oyun telefonunun nasıl olacağını kanlı canlı biçimde görme fırsatını elde ediyoruz. Web sitesine göre bu fotoğraflara Çinli patent sitesi CNIPA’da rastlandı. Fotoğraflara göre oldukça dolu ve yoğun bir tasarım kullanılmış. Oyun odaklı ürünlerde genellikle bu tarz bir tasarım tercih ediliyor.

Pratik açıdan bakıldığında, Legion akıllı telefon diğer oyun telefonlarıyla bazı ortak noktaları paylaşıyor. Asus ROG Phone II gibi, iki tane USB-C portu var gibi görünüyor. Bunlardan bir tanesi altta, diğeri de kenarda yer alıyor. Böylelikle yerleştirme istasyonu gibi aksesuarları bağlamak veya telefonu bir yandan şarj ederken bir yandan da USB-C kulaklık kullanmak kolaylaşacaktır.

Legion Phone dahili soğutma fanı da içerebilir

Bir diğer oyun telefonu Nubia Red Magic 3 gibi, Legion Phone da soğutma fanı barındırabilir. Bundan henüz tam olarak emin değiliz, ancak arkada yazan “cool” kelimesi ve bunun üzerindeki ızgara benzeri yapı bunu düşündürüyor.

Telefonun arkasında listelenen diğer özelliklerin arasında 5050 mAh kapasiteli pil ve Qualcomm Snapdragon 855 işlemci de bulunuyor. Halbuki, Legion oyun telefonunun daha yeni olan Snapdragon 865 yongası ile çalışacağı söylenmişti. Bu durumda gördüğümüz fotoğraflar nispeten eski olabilir.

Lenovo Legion telefonunun 55W hızlı şarj desteğine de sahip olması bekleniyor. Görüntülerde üç adet arka kamera görülüyor. Önde ise üst çerçevede bir kamera dikkat çekiyor. Çentikli veya delikli ekran tercih edilmemiş. Legion Phone’un ekranının üst veya alt kısmında da nispeten ince çerçeve alanları dikkat çekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER