Lenovo’nun ilk Legion serisi telefonları geçtiğimiz yılın mayıs ayında tanıtılmıştı. Akıllı oyun telefonları çift USB girişinin varlığıyla dikkat çekmişti. Çin’in sertifika kurulu 3C tarafından onaylanan yeni Lenovo cihazının Legion 2 olarak resmiyet kazanması bekleniyor.
3C kayıtlarında telefonla ilgili somut detaylar görmek pek mümkün olmuyor. Ancak telefonun 110W şarj desteğine sahip olacağı bilgisi, diğer detayların eksikliğini örtmeye yetiyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nothing Phone (4b) için ilk ipucu geldi ve kamera tercihi şaşırttı

Galaxy M47 5G için geri sayım başladı, Samsung tasarımı gösterdi

Nothing Phone (4b) tanıtılmadan önce neredeyse tüm özellikleri ortaya çıktı

Oppo Reno16 F 50 MP selfie kamerası ve 7000 mAh piliyle duyuruldu

Trump Mobile T1 Phone satışa sunulmuş görünüyor
Bu yüksek şarj hızına ulaşmak için Lenovo’nun iki hücreli bir pil kullanması gerekiyor. Söz konusu hücrelerin her biri ayrı USB-C girişleri üzerinden dolduruluyor. Orijinal Legion’da her iki giriş de 45W şarj desteği sunuyordu. Legion 2’de girişlerden birinin hızının 65W olması ve toplamda 110W hıza ulaşılacağı anlaşılıyor.
Lenovo Legion 2, resmi kayıtlarda L70081 model numarasıyla görülüyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yüksek RAM kapasitesi, performans artırıcı özellikler barındıran arayüz de Legion 2’de beklenenler arasında yer alıyor.
[irp]
KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.



