Teknoloji

Lenovo Legion 2 Pro’nun özelliklerini açıklamaya devam ediyor

lenovo legion pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lenovo Legion 2 Pro, 8 Nisan’da resmiyet kazanacak. Ancak Lenovo tanıtım öncesinde akıllı telefonun özelliklerini duyurmaya devam ediyor. Şirket son olarak telefonun enerjisinin 5500 mAh kapasiteli pilden alacağını açıkladı. Lenovo Legion Pro’da 5000 mAh kapasiteli pil bulunuyor.

Lenovo’nun verdiği bilgiye göre, Legion 2 Pro’nun pili 90W şarj desteğine de sahip. Ancak bu şarj hızının uygulamasının Legion Pro’dakine benzer şekilde olup olmayacağı bilinmiyor. Legion Pro, 45W hızındaki iki USB-C girişiyle toplamda 90W şarj hızına ulaşıyor.

Legion 2 Pro’nun tüm özellikleri henüz açıklanmış değil. Ancak şirket daha önce telefonda çift turbo soğutma sisteminin, Qualcomm Snapdragon 888 işlemcinin ve 6.92 inç büyüklüğünde 144 Hz Full HD+ çözünürlüklü AMOLED ekranın bulunacağını açıklamıştı.

lenovo legion 2 proGeekbench’te yapılan bir benchmark testi ise Legion 2 Pro’nun kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacağını ve 16 GB RAM seçeneğine sahip olacağını göstermişti. Master Lu benchmark testiyse 512 GB depolama alanı seçeneğini gözler önüne sermişti. Akıllı telefonda 12 GB RAM’e 128 ve 256 GB depolama alanı seçeneklerinin eşlik edeceği de biliniyor.

Lenovo Legion 2 Pro ile tanışmak için 8 Nisan’ı beklemek gerekiyor. Akıllı telefonla ilgili olarak tanıtımdan önce başka bilgilerin ortaya çıkması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER