Teknoloji

Lenovo Legion 2 Pro’nun kamera özellikleri belli oldu

lenovo legion duel 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lenovo, bu hafta içinde tanıtacağı yeni oyun telefonu Legion 2 Pro ile ilgili detayları açıklamaya devam ediyor. Şirket şimdi de telefonun kamera sistemine dair bilgiler verdi. Lenovo’nun paylaşımı, ilginç tercihleri gözler önüne seriyor.

Akıllı telefonun ön kamerası, kenarına yerleştirilen motorlu açılır mekanizmada bulunuyor. Böylelikle kullanıcıların telefonu yatay vaziyette tutarken ön kameradan da yararlanabilmesi amaçlanıyor. Burada 44 megapiksel bir kamera bulunuyor. Dörtlü piksel birleştirme teknolojisine sahip bu sensör ile 11 megapiksel kareler yakalanabilecek.

Lenovo, Legion 2 Pro’nun ön kamerasıyla çekilen bazı örnek fotoğrafları paylaşmayı da ihmal etmedi.

lenovo legion 2 proLegion 2 Pro’da ana kamera görevini Omnivision’ın 64 megapiksel çözünürlüklü OV64A sensörü üstlenecek. Bu sensör ile 16 megapiksel kareler yakalanabilecek. 4K 120 fps ve 8K 30 fps video kaydı da kameranın özellikleri arasında yer alıyor.

Legion 2 Pro’nun çift fanlı soğutma sistemi de Lenovo tarafından doğrulandı. İkiz turbo fan sistemiyle cihazın verimliliğinin artacağı belirtiliyor. Fanlar arasında özel likit soğutma sistemi de mevcut.

Lenovo Legion 2 Pro, 6.92 inç 144 Hz AMOLED ekranla gelecek. Dokunma örnekleme hızı 720 Hz olan ekranın tepkime süresi ise 3.8 ms. Snapdragon 888 işlemcili telefon, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 90W şarj desteğine sahip 5500 mAh pilden alacak.

İLGİLİ HABERLER