Teknoloji

Lenovo Legion 2 için ilk resmi işaret görüldü

lenovo legion

Lenovo’nun ilk Legion serisi telefonları geçtiğimiz yılın mayıs ayında tanıtılmıştı. Akıllı oyun telefonları çift USB girişinin varlığıyla dikkat çekmişti. Çin’in sertifika kurulu 3C tarafından onaylanan yeni Lenovo cihazının Legion 2 olarak resmiyet kazanması bekleniyor.

3C kayıtlarında telefonla ilgili somut detaylar görmek pek mümkün olmuyor. Ancak telefonun 110W şarj desteğine sahip olacağı bilgisi, diğer detayların eksikliğini örtmeye yetiyor.

Bu yüksek şarj hızına ulaşmak için Lenovo’nun iki hücreli bir pil kullanması gerekiyor. Söz konusu hücrelerin her biri ayrı USB-C girişleri üzerinden dolduruluyor. Orijinal Legion’da her iki giriş de 45W şarj desteği sunuyordu. Legion 2’de girişlerden birinin hızının 65W olması ve toplamda 110W hıza ulaşılacağı anlaşılıyor.

lenovo legion 2

Lenovo Legion 2, resmi kayıtlarda L70081 model numarasıyla görülüyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yüksek RAM kapasitesi, performans artırıcı özellikler barındıran arayüz de Legion 2’de beklenenler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER