Teknoloji

Lenovo Legion 2 Pro şimdi de canlı fotoğraflarda görüldü

lenovo legion 2 pro

Lenovo Legion 2 Pro akıllı oyun telefonu bu hafta resmiyet kazanacak. Telefonda 5500 mAh pil, 90W hızlı şarj gibi özelliklerin bulunması bekleniyor. İlk Legion telefonunda olduğu gibi, Legion 2 Pro’da da ön kameranın kenara yerleştirileceği bilinenler arasında yer alıyor.

8 Nisan’da tanıtılacak olan telefon, şimdi de AnTuTu’nun Weibo hesabından paylaşılan canlı fotoğraflarda görüldü. Akıllı telefonun arkasında gerçek bir fiziksel fanın bulunması fotoğraflarda dikkat çeken ilk detaylardan biri oluyor. Buna ek olarak, kameraların da arka panelin ortasında kaldığı görülüyor.

Legion 2 Pro’da da yatay kullanım deneyimi ön plana çıkıyor. Telefonun kenarında ses kontrol tuşlarının yanında USB-C girişi görülüyor. Ön kamera mekanizmasının sağ kenardan yükseleceği anlaşılırken, güç butonunun da hareket eden mekanizmaya yerleştirildiği belirtiliyor.

Telefonun tüm kenarlarının ve arka panelinin beyaz olduğu görülüyor. Arka panelin orta kısmında ise cihazın tüm bileşenlerinin yerleştirildiği alan göze çarpıyor. Böylelikle diğer bileşenlerin oyun performansını etkilemesinin engellenmesi amaçlanıyor. Panelin orta kısmında iki kamera, mikrofon, çift LED flaş, Legion logosu ve fan bulunuyor.

Lenovo Legion 2 Pro ile ilgili tüm detayları öğrenmek için 8 Nisan’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER