Eğlence

Gelecek ay çıkacak yeni Legend of Zelda oyunu için bir fragman daha geldi

nintendo the legend of zelda

Merakla beklenen The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, 12 Mayıs’ta oyuncularla buluşacak. Geri sayımda son bir aya girilmişken, Nintendo oyun için yeni bir fragman daha paylaştı.

Uzun sayılabilecek videoda Link’in sayısı hiç de azımsanmayacak müttefiklerini görmek mümkün oluyor. Zelda’nın “Yalnız değilsin” dediği Link’in gerçekten yalnız olmadığı anlaşılıyor. Videoda Link’in atıyla dostlarının arabasını çektiği bir an bile görünüyor.

Oyunda oyuncuları tanıdık bir hikaye bekliyor. Nihai hedef yine Zelda’yı bulmak ve Ganon’u mağlup etmek. Nintendo Tears of the Kingdom’un hikayesinden ziyade oyun mekanikleriyle Breath of the Wild’dan ayrılmasını hedefliyor.

Skyborne adaları bu oyunda önemli bir rol oynuyor. Yeni fragmanda silahlara ve araçlara olan bağımlılık daha net bir şekilde görülüyor. Oyuncular diledikleri takdirde kendi savaş platformları olan Bokoblins’e karşı bir robot yapabilecek.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ile özel aksesuarlar da sunulacak

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ile birlikte Tears temalı bir Pro Controller (75 dolar) ve taşıma kutusu (25 dolar) da sunulacak. Dileyenler 28 Nisan’dan itibaren 350 dolar karşılığında özel üretim bir OLED ekranlı Switch de satın alabilecek. Özel ürünlerin fazlalığı ve fragmanların sıklığı, Nintendo’nun oyundan beklentilerinin büyük olduğunu gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER