Teknoloji

Akıllı kavanoz kSafe’in kapağı sadece hak edenler için açılacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ksafe-240315

Formunu korumak isteyenler için anlık hazlardan uzak durmak büyük önem taşıyor. Baştan çıkarıcı lezzetlere karşı koymak kimi zaman oldukça zor olsa da, teknoloji bu konuda da insanlara yardım etmeye hazırlanıyor. kSafe adını taşıyan özel kurabiye kavanozu, iradelerin zayıflamasını önlemek için devreye giriyor ve kapağını sadece sahipleri günlük hedeflerini başardığında açıyor.

kSafe’in altında Kitchen Safe mucitleri Ryan Sang ve David Krippendorf’un imzaları bulunuyor. İkili ilk projeleriyle televizyon programı Shark Tank’te boy gösterdikleri zaman GoPro CEO’su Nick Woodman ve Lori Greiner’den yatırım almıştı. kSafe bir kurabiye kavanozu olarak lanse edilse de, kullanıcılar bir hedefe ulaşmadan dokunmak istemedikleri pek çok şeyi kSafe ile saklayabilecek.

kSafe’in hedefleri kavanozun eşlik uygulaması aracılığıyla belirlenebiliyor. Hedef belirlemeleri için kullanıcılara üç farklı kategori sunuluyor. Aktivite hedeflerinde kullanıcılardan yeteri kadar adım atmaları veya kalori yakmaları isteniyor. Konum tabanlı hedeflerde ise kullanıcılar belirledikleri konumlarda yer bildirimi yapmadığı takdirde kavanozun kapağı açılmıyor. Üçüncü kategorideyse zaman tabanlı hedefler oluşturulabiliyor.

kSafe’i Kickstarter üzerinden destekleyenler akıllı kavanoza 79 dolar karşılığında sahip olabilecek. kSafe önümüzdeki ekim ayında satışa sunulduğunda ise fiyat etiketinde 129 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER