Microsoft, Windows Phone Geliştirici Merkezi'nin yeni tasarım ve özelliklerini bu hafta görücüye çıkardı. Yapılan değişikliklerin temel amacının siteyi düzenli olarak kullanan Windows Phone geliştiricileri için merkezin performans ve güvenilirliğini arttırmak
Nokia'nın yeni Windows Phone 8 cihazlarını gelecek ay tanıtacağı söyleniyor. Ancak sarı renkli bir Lumia prototipi sızmak için biraz sabırsız davrandı. WPDang sitesi Çinli mikrobloglama sitesi Sina üzerinde yayınlanmış iki
Microsoft'un Windows Phone 8 mobil işletim sistemini gelecek ay içinde tamamlaması beklenirken, gelen son haberler Nokia'nın da aynı tarihlerde bu işletim sistemine sahip ilk cihazlarını tanıtması bekleniyor. Çin menşeili internet
Microsoft Windows Phone 8'e ait Yazılım Geliştirme Araç Seti, beklenen resmi duyurusundan evvel internete sızdı. Çin menşeili internet sitesi WPXAP seti indirmek için bağlantıları yayınladı. Site tarafından yayınlanan bağlantılar sayesinde
5 Eylül'de Helsinki'de başlayacak Nokia World öncesi birçok kişi etkinlikte nelerin ön plana çıkacağını merak ediyor. Çin menşeili internet sitesi WPDang'in haberine göre; Nokia, iki yeni Windows Phone 8 cihazının
Microsoft, büyük geliştirici etkinliği BUILD 2012'nin tarihlerini açıkladı. Microsoft'un kampüsünde düzenlenecek olan etkinlik, Windows 8'in piyasaya çıkışından sonraki hafta düzenlenecek. 30 Ekim'de başlayacak olan konferans 2 Kasım'da sona erecek. BUILD
Windows Phone 8'in önümüzdeki kasım ayında yayınlanması bekleniyor. Windows Phone 8'e büyük umutlar bağlayan ve yeniden ayağa kalkma stratejisini bu işletim sistemi üzerine kuran Nokia, yeni mobil işletim sistemine dair
Microsoft Windows Phone 8'in ne zaman çıkacağı ile ilgili olarak çok fazla konuşmuyor. Yazılım üreticisi en son mobil işletim sistemi sürümüyle ilgili detayları haziran sonundaki Windows Phone Summit etkinliğinde ortaya
Microsoft Windows Phone 8 işletim sistemini geçen ayın sonlarında tanıttı. Açıklanana göre, mevcut Windows Phone 7.5 cihazları Windows Phone 8 güncellemesi alamayacak. Bu durumun cihaz satışlarını sekteye uğratacağı düşünülüyordu. Ancak
Microsoft geçen ay Windows Phone 8'in teknik detaylarını açıklarken Nokia, Samsung, HTC ve Huawei'nin Qualcomm yongasetli ilk Windows Phone 8 cihazlarını üreteceğini kaydetmişti. Acer'ın Microsoft'un Windows Phone ortakları arasında yer