İtalya'nın Dünya Kupasındaki ilk maçında İngiltere'yi yenmesinin şerefine, Movie Maker 8.1 uygulamasının geliştiricisi üç gün boyunca ücretsiz olarak sunmaya başladı. Pazar günü başlayan bu fırsat hâlâ devam ediyor, bu nedenle yararlanmanız
Fitbit Windows Phone 8.1 için bir uygulama geliştirdiğini doğruladı. Açıklama bir şirket sözcüsü tarafından Fitbit forumunda yazılı olarak gerçekleştirildi. iOS ve Android'i uzun süredir destekleyen Fitbit'in Windows Phone'a gelişiyle birlikte
HTC Windows Phone 8 için Microsoft'la olan ilişkisini yeniden canlandırmış olsa da, son zamanlarda Microsoft'un mobil planlarıyla pek ilgili gözükmüyordu. Ancak bu durum yakında değişecek gibi gözüküyor. Computex kapsamında düzenlenen
Nokia'nın geçtiğimiz nisan ayında tanıttığı Lumia 630 Türkiye pazarına giriş yaptı. Kutusundan Windows Phone 8.1 işletim sistemiyle çıkan cihaz, dört çekirdekli işlemcisi ve farklı renklerdeki kapaklarıyla dikkat çekiyor. Microsoft Office
LG 2010 yılında Windows Phone 7 çıktığı zaman bir Windows telefonu çıkarmıştı, ancak daha sonra Microsoft'un mobil işletim sistemi yerine Android'e odaklanmış, Windows Phone 8'i pas geçmişti. Ancak @evleaks tarafından
Microsoft Windows Phone işletim sistemi için duyurduğu son güncellemeyle birlikte Cortana adlı sesli asistanı ve bildirim merkezini kullanıcılara sunuyor. Görünüşe göre, bu işletim sistemi güncellemesi uzun zamandır arzu edilen özelliklerden
Microsoft tarafından satın alınan Nokia Cihazlar ve Servisler ekibinin ilk çalışmalarından bir tanesi de Superman kod adıyla anılan cihaz olacak ve bununla selfie çekmeyi sevenler hedeflenecek. The Verge sitesinin konuyla
Microsoft daha önce Android ve iOS kullanıcılarına masaüstü bilgisayarlarını akıllı telefonlarından kontrol etme fırsatı tanımıştı, ancak Windows Phone kullanıcıları bu kapsamın dışında kalmıştı. Neyse ki, dün itibarıyla Microsoft, Remote Desktop
Windows Phone 8.1 ile sunulan Project My Screen (Ekranımı Yansıt) özelliğiyle birlikte çalışan PC uygulaması Microsoft tarafından yayınlandı. Uygulamayı indiren kullanıcılar Project My Screen'in varsayılan olarak tam ekranda çalışan bir
Microsoft Windows Phone 8.1'in geliştiricilere özel ön izleme sürümünü yayınladı. Geliştirici topluluğuna özel olarak bu sürüm aslında son kullanıcılara hitap etmiyor, ancak arzu eden kullanıcılar için bu sürüme sahip olmanın