Çinli üretici ZTE, mühendislik laboratuvarlarında Windows Phone prototipleri üzerinde çalıştığını doğruladı. Ancak Microsoft'un mobil işletim sisteminin yeteri kadar popüler olmadığını düşünen şirket bu cihazları üretim hattına sokmaya değer görmedi. Wall
Opera iki mobil internet tarayıcısının yeni versiyonlarını duyurdu. Opera Mini 6 çok yakında Android, BlackBerry, Symbian S60 ve J2ME destekli cihazlara gelecek. Opera Mobile 11 ise Android, Symbian, Windows Phone
Microsoft, Zune adlı medya oynatıcısının üretimini sonlandırma kararı almış olabilir. Bloomberg'in bir kaynağından aldığı bilgiye göre şirket her ne kadar Zune donanımını artık üretmeyecek olsa da, Zune'u bir yazılım servisi
Yaklaşık birkaç ay önce HTC, Samsung ve LG gibi üreticilerin çıkardığı akıllı telefon cihazlarıyla hayata geçen Windows Phone 7 platformu içinde bulunduğumuz ay içinde beklendiği şekilde önemli bir dönüm noktasına
Windows Phone 7 cihazları her ne kadar ülkemizde satılmıyor olsa da, mobil dünyanın bu önemli oyuncusuyla ilgili son gelişmeleri aktarmamak olmaz. WP7'ye kopyala/yapıştır desteği getirecek olan Nodo güncellemesiyle ilgili bir
Sony Ericsson'un Windows Phone 7 prototip cihazına ait olduğu söylenen fotoğrafın ortaya çıkışı bu şirketin yakın zamanda Microsoft'un işletim sistemiyle çalışan bir cihazla karşımıza çıkacağı anlamına gelmiyormuş. Mobile Review sitesinin
Microsoft bir taraftan mevcut kullanıcılara Windows Phone 7 güncellemelerini sunmaya çalışırken bir diğer yandan da bu mobil işletim sistemi platformunun yeni sürümü olan Mango üzerinde çalışıyor. Çoklu görev desteği, kısmı
Microsoft, Windows Phone 7 projesini yaklaşık bir yıl önce ilân ettiğinde Sony Ericsson da ortaklar arasında listelenmişti. Ancak Sony Ericsson bir Windows Phone cihazı üretme planlarını askıya almış ve Android'e
ASUS 2011 yılı içinde dört çekirdekli işlemciyle çalışan bir 3D tablet çıkaracağına dair planları doğruladı. Ancak bu 3D tabletin LG Optimus Pad gibi 3D kameralara sahip olmayacağı iddia ediliyor. ASUS
Microsoft'un mobil işletim sistemi platformu Windows Phone 7'nin çok etkileyici bir başlangıç yaptığı söylenemez. Ancak bu platform kararlı bir şekilde büyüme grafiği çiziyor, özellikle de söz konusu uygulamalar olunca. Windows