Sony Ericsson LTE cihazı ve Android tablet planlarıyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Şirketin teknolojiden sorumlu tepe yöneticisi Jan Uddenfeldt, Fierce Wireless'a yaptığı açıklamada şirketin tablet için Sony ile görüşmeler gerçekleştirdiğini
Nokia'nın Symbian'dan Windows Phone 7'ye geçme kararı alması birçok yazılım geliştirici tarafından sevinçle karşılanan bir hareket olmamıştır, ancak Finlandiyalı şirket kendisi için çalışan yazılımcı kitlesinin gönlünü almak için çeşitli hamlelerde
Dell'in önümüzdeki on iki ayda çıkaracağı tablet ve akıllı telefonlara ait yol haritası internete sızdı. Haritada tabletler için Windows 8'in, akıllı telefonlar içinse Android Ice Cream ve gelecek nesil Windows
Nokia yöneticisi ve yönetim kurulu üyesi Niklas Savander Nokia'nın Microsoft ile yapmış olduğu anlaşmanın Nokia'ya Microsoft'un Windows Phone akıllı telefon yazılımını özelleştirme hususunda neredeyse sınırsıza yakın özgürlük tanıdığını belirtti. Niklas
Bu yılın şimdiye kadarki en büyük sürprizi Nokia CEO'su Stephen Elop'un şirketinin akıllı telefonlarda Symbian'ı bırakarak Windows Phone OS'e odaklanacağını açıklaması oldu. Gelen haberlere Nokia'nın Microsoft'un mobil işletim sistemini barındıran
Microsoft CEO'su Steve Ballmer'ın MWC 2011'de düzenlemekte olduğu basın toplantısında Windows Phone 7'nin üçüncü parti uygulamaları için çoklu görev desteği sunmaya başlayacağı duyuruldu. Bununla birlikte Twitter entegrasyonu ve IE9 Mobile
Microsoft Windows Phone 7 ile birlikte herşeye sıfırdan başlamıştı gibiydi ve en büyük rakipleri olan iOS ve Android'e göre birçok eksik yanı bulunuyordu. Bu açıkların bir kısmını kapatacak olan ilk
Nokia ve Microsoft arasındaki anlaşma birçok tartışmayı beraberinde getirdi. Bazıları Nokia'nın mantıklı bir adım attığını söylerken bazıları ise Finlerin Microsoft ile yaptıkları bu anlaşmayla pek de birşey elde edemeyeceklerini ileri
Nokia Microsoft ile işbirliğini duyurduğunda sorulan ilk sorulardan bir tanesi Nokia markalı Windows Phone 7 cihazının ne zaman duyurulacağıydı. Herkes 2012 yılına gözünü dikmişken, Nokia'nın Akıllı Cihazlar biriminin başındaki isim
Nokia CEO'su Stephen Elop şu anda Nokia'nın Barselona'da düzenlediği MWC etkinliğinde sahnede ve Nokia'nın geçtiğimiz cuma günü açıkladığı Microsoft işbirliğiyle ilgili bazı açıklamalar da yapıyor. Windows Phone yazılımı için Microsoft