Mobile-Review sitesinden Eldar Murtazin'e göre, Nokia fanlarının tavsiyesini dinliyor ve başka bir işletim sistemi kullanma ihtimalini artık ciddi ciddi düşünmeye başlıyor. Finlandiya merkezli cep telefonu üreticisinin bu noktadaki hedefi ise
Türkiye'de henüz satışa sunulmayan Windows Phone 7 cihazlarının en büyük eksikliklerinden bir tanesi kopyala-yapıştır desteği sunmuyor oluşu. Ancak bu durumun fazla sürmeyeceği biliniyor, Microsoft WP7'ye gelecek olan yeni güncellemeyle birlikte
Acer'ın Windows Phone 7'den vazgeçipi Android'e odaklanacağına dair haberler çıkmıştı. Ancak görünüşe göre şirket planlarını değiştirmiş gibi görünüyor. Elektronik devinin CEO'su Gianfranco Lanci'nin açıklamasına göre Acer Windows Phone 7 cihazları
Windows Phone 7 cihazları yaklaşık üç hafta önce ABD'de piyasaya çıktığında Microsoft, WP7 cihazlarına özel uygulama mağazası için 2 bin uygulama ve bu platform için uygulama geliştirmeyi amaçlayan 13 bin
Sony Ericsson Fransa'nın CEO'su Pierre Perron şirketinin Microsoft ile gelecekteki akıllı telefonlarında Windows Phone 7 işletim sistemini kullanma ihtimali üzerinde görüşmeler yürüttüğünü doğruladı. Ancak yöneticiye göre Microsoft'un WP7 cihazları için
Teknolojik cihazlarla hazırlanan viral videolar içimizi acıtmıyor. O güzelim cihazlara kendi ürünlerinin tanıtımını yapmak amacıyla işkence edenlere buradan lanet okuyoruz. Şaka bir yana, bir ızgara şirketi ürününü daha fazla kitleye
HTC'nin gelecekteki yazılım planlarına dair içeriden bazı bilgiler Financial Times'ın bugünkü sayısında yer aldı. Uzakdoğulu cihaz üreticisinin sunduğu akıllı telefonları yazılım tarafında da desteklemekte daha aktif bir rol oynamak istediği
Windows Mobile 6.5'in simgesi olarak gösterebileceğimiz bir akıllı telefon sorsanız, işaret edeceğimiz telefon kesinlikle HTC HD2 olurdu. Bu cihaz diğer WM6.5 cihazlarından bir adım ötede duruyor. Ne yazık ki, telefon
Michael Dell Hong Kong'da düzenlenen bir etkinlikte ilginç açıklamalar yapmış. Reuters'in haberine göre Dell, Microsoft'un Windows işletim sistemini kullanarak akıllı telefon geliştirmenin Google'ın Android'iyle telefon geliştirmekten daha kolay olduğunu düşünüyormuş.
Microsoft'un Windows Phone 7'sinin sürekli gelişen, üzerinde oynamalar ve yeniden yapılandırmalar gerçekleştirilen bir ürün olduğunu düşünenler için bunu kanıtlayacak deliller ortaya çıkmaya başladı. Gelen son haberlere göre Microsoft, uygulama geliştiricilerinin