Çeşitli analistlerin görüşlerine bu sayfalarda yer veriyoruz. Yine bu şekilde bir haber, ancak oldukça ilginç ve bir o kadar da iddialı. Adnaan Ahmed adlı bir Berenberg Bank analisti Nokia'nın tepe
Hürriyet Gazetesi Nokia Türkiye'nin genel müdürü Conor Pierce ile bir röportaj gerçekleştirmiş. Röportajda Symbian işletim sisteminin bugünü ve geleceği hakkında tahminlerin yanı sıra, Nokia Türkiye'nin Ovi platformuna yönelik çalışmaları ve
Google'ın mobil işletim sistemi Android akıllı telefon pazarında liderliği Symbian'ın elinden almış durumda. Araştırma şirketi Canalys'in yapmış olduğu araştırmanın sonuçlarına göre Android tabanlı akıllı telefonların satışı 2010'un dördüncü çeyreğinde dünya
Microsoft Windows Phone 7 cihazlarıyla ilgili korsanlık girişimlerine şaşırtıcı derecede hassas yaklaşıyor. Bunun belirtisi ise Sony ve Apple korsanı "Geohot" lakaplı George Hotz'a ücretsiz Windows Phone 7 cihazı sunuyor olması.
LG'nin küresel pazarlama strateji ve planlama şefi James Choi İngiltere merkezli Pocket-lint bloguna Windows Phone 7 cihazlarının satış performansıyla ilgili bazı açıklamalarda bulunud. Choi'nin söylediğine bakılırsa Windows Phone 7 Güney
4.3 inç'lik ekrana ve 1 GHz'lik Snapdragon işlemciye sahip HTC HD2'ye gerçekten yazık oluyor. Artık dünkü haber olarak nitelendirebileceğimiz Windows Mobile 6.5 işletim sistemine kısılıp kalan bu cihaz neyse ki
2010 yılı akıllı telefon pazarı için oldukça canlı geçen bir yıl oldu. Apple'ın iPhone 4 ile ilgili anten problemi, Android'li akıllı telefonların yükselişi, Nokia'nın akıllı telefon pazarında tekrar rekabetçi hale
Sense arayüzüne ve Sense servislerine yatırım yapan HTC'nin Windows Phone 7'nin arayüzüne müdahale edemiyor oluşu biraz şaşırtıcı bir durumdu. Ancak Microsoft'un mobil işletim sisteminin özelleştirilmiş kullanıcı arayüzlerine kapalı olması geçici
Microsoft'un Windows Marketplace ile yapmış olduğu iyi başlangıç haberinin ardından iyi sayılabilecek yeni bir başlangıç haberi de Windows Phone 7 cihazlarından geldi. Microsoft'un Windows Phone'un ticaret ve pazarlamasından sorumlu başkan
Araştırma şirketi IDC tarafından yayınlanan bir analiz notunda, yaklaşık iki ay önce piyasaya sunulan Windows Phone 7 cihazlarına özel uygulama mağazası Windows Marketplace'de 4 bin uygulamaya ulaşıldığına dikkat çekiliyor. Söz