Microsoft birkaç ay önce Windows Phone 7 işletim sistemi platformuyla mobil pazara yepyeni bir giriş yapmıştı. Windows Mobile platformuna bir set çeken şirket, herşeye sil baştan başlamanın sıkıntılarını yaşıyor. Her
Windows Phone cihazlarının çakmalarını da görmeye başladıysak, artık bu işletim sisteminin kıvamına geldiğini söyleyebiliriz. Karşımızda duran HTC markalı Omnia 7 çakması 800 x 480 çözünürlüklü 4.8 inç'lik kapasitif dokunmatik ekran
Nokia, Windows Phone ekosistemine olan bağlılığını ve bizi ne gibi yeniliklerin beklediğini şirketin resmi blogu olan Nokia Conversations'ta yazılan bir yazı ile paylaştı. Şirketin tepe yöneticisi Stephen Elop Nokia'nın strateji
Eğer iddialar doğruysa, Nokia'nın tepe yöneticisi Stephen Elop, şirketinin piyasaya sürmeyi planladığı Windows Phone cihazlarını bizzat test ediyor. Twitter'da verdiği bilgilere göre bir pazarlama şirketinde yönetici direktör olarak çalışan Timo
Cep telefonu üreticilerinin kameralarda megapiksel yarışını bırakıp kaliteye daha fazla önem verdiğini düşünüyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz. İnternete sızan bir HTC reklamı şirketin 16 megapiksellik bir kamerayı piyasaya sürebileceğini işaret ediyor. Windows
Microsoft'un Windows Phone 7 işletim sistemi için gerekli kıldığı minimum donanım gereksinimleri listesinde yapılacak güncellemeler bu yılın MIX etkinliğinde kendini gösterdi. Mevcut WP7 cihazlarının tümü 1 GHz'lik Qualcomm MSM8x50 ile
Microsoft'un üst düzey yöneticilerinden Joe Belfiore, AllThingsD'ye verdiği röportajda Windows Phone 7'nin Mango güncellemesiyle ilgili bazı detayları anlattı. Belfiore Mango'nun Internet Explorer 9 ile yeni bir internette gezinme deneyimi sunacağını,
HTC HD2'ye Android yükleyip çalıştıranları çok gördük, acaba aynı durum HD7 için de geçerli olabilir mi? Windows Phone 7 işletim sistemiyle çalışan HTC HD7'ye meraklı kişiler tarafından Google'ın mobil işletim
Windows Phone 7'nin çıkışından beri bu platformun performansını ortaya koyan çeşitli istatistiklerle karşılaştık. Ancak Microsoft, bu yeni işletim sisteminin lansmanını yaptığı geçen seneki MIX10 konferansının birinci yıldönümünde daha düzgün bir
Nokia'nın Ar-Ge laboratuvarlarında dört Windows Phone cihazının hazırlanmakta olduğuna dair haberler geliyor. Bu telefonlardan iki tanesi Nokia'nın "Chasis 1" kod adlı kasasına sahip olacak, içinde 1 GHz işlemci ve kapasitif