Sense arayüzüne ve Sense servislerine yatırım yapan HTC’nin Windows Phone 7’nin arayüzüne müdahale edemiyor oluşu biraz şaşırtıcı bir durumdu. Ancak Microsoft’un mobil işletim sisteminin özelleştirilmiş kullanıcı arayüzlerine kapalı olması geçici bir durum olabilir.
Forbes Mobilized bloguna bir mülakat veren HTC’nin kullanıcı deneyiminden sorumlu yöneticisi Drew Bamford şirketinin Microsft ile iyi ilişkileri olduğunu ve Windows Phone 7’nin kullanıcı arayüzüne zamanla daha fazla müdahale edebileceklerini söyledi. “HTC’nin amacı Sense deneyimini tüm ürünlerimize yaymaktır.” diye konuşan Bamford “Microsoft’un ise Windows Phone 7 ürünlerinin tutarlılığını sağlamak gibi kendine ait bir amacı bulunuyor. Microsoft ile daha yakın çalışarak yapabileceğimiz kadarını yapacağımızı düşünüyorum.” diye de eklemede bulundu.
İlgili – Forbes
Bu fırsatlar ilginizi çekebilir
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

