ASUS'un Transformer ailesi Windows 8 işletim sistemiyle çalışan yeni bir üye kazandı. ASUS Transformer Book olarak adlandırılan yeni serisi altında 11.6, 13 ve 14 inç'lik çıkarılabilir dokunmatik ekranlara sahip dizüstü
Windows 8'in çıkışına artık sayılı zaman kaldı, tüm işaretler Microsoft'un gelecek nesil işletim sisteminin ekim sonuna doğru çıkacağını gösteriyor. Bunun öncesinde Microsoft her işletim sistemi çıkışı öncesinde gerçekleştirdiği Windows Yükseltme
Acer'ın Taipei'de düzenlediği Computex 2012 tanıtım toplantısında tanıttığı Windows 8 ürünleri arasında 27 inç'lik 7600U ve 23 inç'lik Aspire 5600U modelleri de yer aldı. Yeni U serisinin ince tasarımına vurgu
Acer'ın bu hafta içinde Tayvan'ın başkenti Taipei'de başlayacak olan Computex 2012 fuarı öncesinde tanıttığı Windows 8 modelleri arasında Iconia W510 ve W700 tabletler de bulunuyor. 11.6 inç'lik Full HD ekrana
Acer, Computex öncesinde dokunmatik ekranlı Windows 8 dizüstü bilgisayarları Acer Aspire S7 Ultrabook serisini görücüye çıkardı. Hem 13.3 inç hem de 11.6 inç'lik, 180 dereceye kadar açılabilir, arkaya doğru katlanabilir
Windows 8 piyasaya çıktığında NVIDIA'nın da grafik sürücüleri bu işletim sistemini eksiksiz şekilde destekliyor olacak. Şirketin yeni R302 sürücüleri Microsoft'un yeni işletim sistemine özel WHQL sertifikasını aldı. NVIDIA'nın resmi blogundan
Microsoft, Windows 8'de kendisi ile özdeşleşmiş olan Başlat düğmesini kaldırmaya karar verse de dileyen kullanıcılar bazı uygulamalar sayesinde Başlat düğmesini kullanmaya devam edebiliyorlardı. Windows 8'e fazlasıyla özen gösteren Microsoft, bu
Microsoft Windows 8 işletim sisteminin yayınlanacağı tarihi hâla resmen açıklamıyor, ancak şirket şimdiye kadarki en büyük ipucunu verdi ve ekim ayında muhtemel bir çıkışa hazır olmamızı tavsiye etti. Windows şefi
Microsoft, büyük bir merakla beklenen Windows 8 Release Preview versiyonunu beklendiği üzere dün akşamın geç saatlerinde yayınladı. Dün gündüz saatlerinde verdiğimiz haber de Microsoft'un beklenen bu versiyonu sözünü verdiği haziran
Microsoft, kendisiyle özdeşleşmiş olan Başlat düğmesini tarihe gömme yolundaki çalışmaları devam ediyor. Şirket, son olarak da, Başlat düğmesini yeniden aktif hale getiren Windows 8 uygulamalarını engellemeye karar verdi. Microsoft adına