Teknoloji

Şimdi Windows 7 bilgisayar satın alanlar Windows 8 Pro’ya 29 TL karşılığında terfi edebilecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Windows 8‘in çıkışına artık sayılı zaman kaldı, tüm işaretler Microsoft’un gelecek nesil işletim sisteminin ekim sonuna doğru çıkacağını gösteriyor. Bunun öncesinde Microsoft her işletim sistemi çıkışı öncesinde gerçekleştirdiği Windows Yükseltme Teklifi kampanyasını başlattı.

Başlatılan ve 2 Haziran 2012 – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 131 ülkede Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional ya da Ultimate ön yüklü PC satın alanlar mevcut işletim sistemlerini Windows 8 Pro’ya yükseltebilecek. Windows 8 piyasaya çıktığında gerçekleştirilebilecek bu işlemin karşılığı sadece 29 TL olacak. Microsoft’un bu kampanyası yeni bir bilgisayar almak için Windows 8’in çıkışını bekleyenleri kararlarını erkene çekme konusunda teşvik edici olmayı hedefliyor. Kampanya ile ilgili detayları aşağıdaki basın bülteninde bulabilirsiniz.

BASIN BÜLTENİ

Microsoft’tan Windows 8’e yükseltme müjdesi

Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional ya da Ultimate önyüklü yeni bir PC satın alanlar, mevcut işletim sistemlerini yeni duyurulan Windows Yükseltme Teklifi kampanyası kapsamında Windows 8 Pro’ya yükseltebilecek. 131 ülkede 2 Haziran 2012 – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanyaya Türkiye de dahil.

Microsoft, Windows 7 işletim sistemli yeni bir PC satın alanlar için geleceğin işletim sistemi Windows 8’e avantajlı geçiş sağlayan yükseltme kampanyasını duyurdu. Windows Yükseltme Teklifi adlı bu kampanya kapsamında Windows 8 piyasaya çıktığında kullanılmak üzere, yalnızca 29 TL’ye indirilebilir Windows 8 Pro yükseltme sürümü satın alma seçeneği sunuluyor.

Windows Yükseltme Teklifi’nin Windows 8’in piyasaya çıkışıyla birlikte sunulacak olan birçok avantajlı kampanyanın ilki olduğuna dikkat çeken Microsoft Türkiye Windows Pazarlama Grup Müdürü Onur Altıntaş, ?Özellikle Windows 8 Yayın Önizlemesi’nin geçen haftadan itibaren Türkçe de dahil olmak üzere 14 farklı dilde kullanılabilir olması, yeni işletim sistemine olan ilgiyi oldukça artırdı. Bu kampanya ile yeni bir PC almak isteyenlere, bilgisayarlarını Windows 8’e kolayca yükseltebilmelerine imkan tanıyarak ihtiyaçları olan yeni Windows PC’yi bugün alma esnekliği sunuyoruz? dedi.

İçinde Türkiye de dahil olmak üzere 131 ülkede geçerli olan bu kampanyadan Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional veya Ultimate önyüklü olan; uygun ve geçerli bir OEM Orijinallik Sertifikası içeren Windows 7 işletim sistemli yeni bilgisayar satın alan herkes yararlanabiliyor. Windows Yükseltme Teklifi kampanyasından yararlanabilmek için Windows 7 işletim sistemli yeni bilgisayarı 2 Haziran 2012 – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında satın almak ve yükseltme hakkını kampanyanın bitiş tarihi olan 28 Şubat 2013 sonundan önce kullanmak gerekiyor. Windows Yükseltme Teklifi’ne kaydolanlar, pazara sunulduğu  günden itibaren Windows 8’i yükleyebiliyor olacaklar. Yükseltme, hak sahibi ve uyumlu tüm Windows bilgisayarlara yüklenebiliyor ve 90 günlük Microsoft desteği ile birlikte geliyor.

Windows Yükseltme Teklifi kampanyasından nasıl yararlanılabilceği ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye http://www.windowsupgradeoffer.com adresinden ulaşılabilir. Windows 8 ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için ise http://windowsteamblog.com adresi ya da http://blog.microsoft.com.tr/windows-8-release-preview-yayinladi.html blogu ziyaret edilebilir.

İLGİLİ HABERLER