HP'nin 15.6 inç'lik Spectre XT TouchSmart ultrabook'unun büyük olduğunu düşünenler için daha küçük bir alternatif de sunuluyor, o da 14 inç'lik HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4. 14 inç'lik çoklu dokunma
Windows 8'in ufukta görünmesiyle birlikte üreticiler de bu işletim sistemiyle çalışacak ürünlerini duyurmaya başladı. HP de gelecek nesil işletim sistemiyle çalışacak yepyeni bir ultrabook bilgisayarı, HP SpectreXT TouchSmart'ı tanıttı. 15.6
Microsoft, ekim sonu itibariyle Windows 8 dışında uzun süredir beklenen mobil işletim sistemi Windows Phone 8'i de yayınlamaya hazırlanıyor. ZDNet'in çeşitli kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, Microsoft Windows 8'in yayınlanmasının
Samsung'un Ativ adını verdiği Windows mobil cihaz serisi içindeki Windows 8 yüklü tabletler Smart PC alt kümesi altında toplanacak gibi görünüyor. Bu kümenin ilk üyeleri Ativ Smart PC ve Ativ
Windows 8'in ufukta görünmesiyle birlikte IFA 2012 de bu işletim sistemiyle çalışacak ürünlerin tanıtımlarına ev sahipliği yapıyor. Bu akşam birçok yeni ürünle karşımıza çıkan Samsung, popüler Series 5 ULTRA dizüstü
Windows 8'in yayınlanmasına yaklaşık iki aylık bir süre olsa da, işletim sisteminin IFA 2012'nin en popüler başlıklarından biri olduğu kesin. Bu durumun oluşmasında hiç kuşkusuz en büyük pay etklinlikte tanıtılan
Sony'nin IFA 2012'de düzenlediği etkinlikte tanıttığı çok sayıdaki üründen biri de Windows 8 işletim sistemli monitör bilgisayar Vaio Tap 20. 20 inç'lik bir boyuta sahip olan cihazı muadillerinin aksine farklı
IFA 2012 ile birlikte yeni ürün bombardımanını ilk başlatan şirketlerden biri Sony oldu. Şirket tarafından tanıtımı gerçekleştirilen çok sayıda yeni üründen biri de tablet ve ultrabook karışımı olan Sony Vaio
Asus, daha önce Asus Tablet 600 ve Asus Tablet 810 olarak adlandırdığı yeni modellerini Vivo Tab başlığı altında yeniden adlandırdı. Windows RT işletim sistemi ile çalışan ve Nvidia Tegra 3
ASUS'un Zenbook dizüstü bilgisayar serisi yeni bir üyenin katılımıyla genişlemeye devam ediyor. U500VZ olarak adlandırılan yeni model 15 inç'lik ekrana ve numerik tuş takımına sahip. Intel Core i7 işlemciyle sunulan