HP'nin Windows 8'in dokunmatik ekran yeteneklerini monitör bilgisayar sınıfına getiren yeni ürünü SpectreONE'ı duyurdu. 23 inç'lik ekrana sahip olan ve üçüncü nesil Intel Core işlemci seçenekleriyle sunulan bu monitör bilgisayarın
Microsoft'un dün dünya lansmanını gerçekleştirdiği yeni sunucusu Windows Server 2012'nin Türkiye'deki tanıtımı da aradan 24 saat geçmeden gerçekleştirildi. Basın mensuplarının yanı sıra, Microsoft'un iş ortaklarının da yoğun bir ilgi gösterdiği
Net Applications tarafından sağlanan rakamlara göre; Apple'ın Mac OS X işletim sisteminin pazar payı Windows Vista'yı geride bırakmayı başardı. Apple'ın işletim sisteminin pazar payı geçtiğimiz ay içinde %7.13'e yükselirken, Windows
Microsoft Windows Phone 8 cihazlarında yönetim ve eş zamanlama işlevini görecek yeni uygulamalar tanıtmaya hazırlanıyor. Microsoft'un Windows Phone planlarından haberdar olan kaynakların The Verge sitesine uçurdukları habera göre şirket Windows
Teknoblog'dan yeni bir program daha! Geçen yıl başlattığımız ve düzenli bir şekilde devam ettirdiğimiz Teknoblog Haber Merkezi programı ne yazık ki programımızın yoğunluğu nedeniyle yarım kalmış ve daha sonra devam
IFA 2012'de yeni ürünlerini görücüye çıkaranlardan biri de Acer oldu. Şirket, dokunma özellikli Aspire M3 ultrabook ve Aspire V5 notebook'u tanıttı. Her iki bilgisayarın da dokunma özelliğine sahip olmayan modelleri
Toshiba IFA 2012'ye gelirken yanında Satellite serisinin yeni ürünlerini de getirdi. Bu modellerden ilki dün tanıtımı gerçekleştirilen Satellite U925t dönüştürülebilir hibrit tablet oldu.12.5 inç'lik ekrana sahip olan bu bilgisayarın ekranının
Lenovo IFA 2012'de yeni nesil IdeaPad S serisi dizüstü bilgisayarlarını sergiliyor. Makul fiyatlı, ince ve hafif bilgisayarlar barındıran bu seri performans ile taşınabilirlik arasında denge arayanlar için uygun bir seçim
Dell XPS monitör bilgisayar serisinin son ürünü olan yenilenmiş XPS One 27'yi IFA 2012'de tanıttı. Yenilenmiş XPS One 27, Windows 8 işletim sistemine ve çoklu dokumma desteiğine kavuştu. Hem kişisel
HP'nin duyurusunu yaptığı Windows 8 yüklü bilgisayarlardan bir diğeri de ENVY x2. Bu melez cihaz klavye yerleştirme istasyonu ve tabletten oluşan iki parçayla birlikte geliyor, tek başına tablet olarak da