Teknoloji

HP dokunmatik ekran destekli Windows 8 monitör bilgisayarı SpectreONE’ı tanıttı

HP’nin Windows 8’in dokunmatik ekran yeteneklerini monitör bilgisayar sınıfına getiren yeni ürünü SpectreONE’ı duyurdu. 23 inç’lik ekrana sahip olan ve üçüncü nesil Intel Core işlemci seçenekleriyle sunulan bu monitör bilgisayarın tasarımı gerçekten etkileyici. Önümüzdeki kasım ayında piyasaya çıkması beklenen bu SpectreONE monitör bilgisayarda NFC teknolojisinin bulunduğunu da görüyoruz. Bu sayede kullanıcılar özellikle mobil cihazlarıyla bu bilgisayar arasında dosya paylaşımını tek bir dokunuşla rahat bir şekilde gerçekleştirebilecek.

HP SpectreONE, diğer HP makinelerinde yer alan çeşitli özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Beats Audio destekli hoparlör, HP Connected Remote, Photo ve Music yazılımları cihazda yüklü durumda. Bilgisayarın kutusunda çoklu dokunma destekli bir touchpad ve klavye de çıkıyor. Klavye ve trackpad’in Apple’ın iMac’lerinde gördüğümüz muadillerine benzediğini belirtmeden geçmeyelim. Özellikle trackpad’in Windows 8’in yönetme konusunda dokunmatik ekran yanında tamamlayıcı bir işlev göreceği gerçek. Bu trackpad yerine bir fare isteyenlerin ekstra yatırım yapması gerekecek gibi görünüyor.

HP SpectreONE için belirlenen yurt dışı fiyatları 1299 dolardan başlayacak. Ürünün 14 Kasım itibariyle piyasaya çıkması bekleniyor. HP’nin bu ürünü Türkiye’ye getirip getirmeyeceğini zamanla göreceğiz.

İlgili >> HP

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER