Microsoft, Windows 8'de yer alacak olan Internet Explorer 10'da ''Do Not Track'' özelliğini varsayılan olarak etkin kılacağını daha önceden açıklamıştı. Şirketin bu kararının ardından içerik sağlayıcıları kararın kullanıcıya bırakılması konusundaki
Apple hafta boyunca Windows'a dair fikirlerini açıklamaktan çekinmemişti. CEO Tim Cook Microsoft Surface'ı ''ödün vermiş ve kafa karıştırıcı bir cihaz'' olarak tanımlamıştı. Phil Schiller ise PC üreticilerinin geçmişten kalan donanımı
Beklenen gün nihayet geldi ve Microsoft'un yeni nesil işletim sistemi Windows 8 kullanıcılarla buluştu. Bugün itibariyle bireysel ve kurumsal kullanıcıları beğenisine sunulan Windows 8'e özel teklifler de şekillendi. 1 Kasım
Skype için bugün hareketli bir gün oldu. Mevcut Mac ve Windows kullanıcıları için sunulan Skype istemcisinin yeni bir sürümü yayınlandı. 6.0 versiyon numaralı Skype'ın yeni masaüstü sürümü çeşitli tasarım değişiklikleriyle
ASUS gelecek hafta Türkiye'de de lansmanını gerçekleştireceği Windows 8 ürünlerini yurt dışında tanıtmaya çoktan başladı. Aslında tanıtılan ürünlerin çoğunu birkaç ay önceki fuarlardan biliyoruz. Şimdiyse bu ürünlerin fiyatlarını öğrenme şansı
Microsoft, Xbox SmartGlass uygulamasının Windows 8 ile birlikte tüm özellikleriyle devreye gireceğini resmen duyurdu. Uygulama, Windows 8 işletim sistemli RT tablet ve bilgisayarlarda Oyunlar kısının altına yerleştirilecek. Microsoft, hafta içinde
Microsoft, Windows 8'e özel olarak hazırladığı uygulamaların bir kısmına dair bilgileri daha önce kamuoyu ile paylaşsa da Skype'ın yeni işletim sisteminde yer alacak versiyonuna ilişkin fazla açıklama yapmamıştı. Şirket gün
LG, Windows 8 işletim sistemli yeni cihazları H160 kızaklı klavyeli tableti ve V325 monitör bilgisayarı görücüye çıkardı. 11.6 inç'lik bir ekrana sahip olan H160 Windows 8 işletim sistemiyle birlikte gelen
Microsoft'un mevcut Touch Mouse faresi için beklenen Windows 8 desteği nihayet geldi. Geçen ocak ayında duyurulan bu fare için yazılım üreticisi Fare ve Klavye Merkezi yazılımının 2.0 sürümünü yayınladı. Bu
Microsoft'un Surface tableti klasik Windows yazılımlarını değil, Windows uygulamalarını çalıştırıyor. Surface, Office RT adını taşıyan Surface için Office 2013 adını taşıyan uygulamanın bir ön izleme sürümü ile geliyor. Microsoft'tan daha