Microsoft Gamescom 2015'in açılışını önemli duyurularla yaptı. Bu etkinlik için gerçekleştirdiği açılış toplantısı geçtiğimiz haziranda E3 sırasında düzenlediği basın toplantısıyla konu açısından birçok benzerlik taşırken Xbox One'ı daha da çekici
Microsoft'un Windows 10'u yayınlamasıyla birlikte Windows 10 işletim sistemli yeni ürünlerin tanıtım hızı da artmışa benziyor. Acer'ın "Cloudbook" adını verdiği yeni dizüstü bilgisayarları da, Windows 10'u, normalde Chromebook'larda görülen" minimal
Windows 10 öncelikle masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için yayınlandı. Bundan sonra Windows 10'un mobil odaklı versiyonu Windows 10 Mobile beklenmeye başladı. Sonbaharda Windows 10 Mobile ile yüklü olarak gelen ilk
Windows 10'un çıkışıyla birlikte yeni nesil işletim sistemiyle çalışan cihazların arttığını göreceğiz. Toshiba harekete geçen ilk şirketlerden oldu ve iki yeni tableti tanıttı. Aynı tabletin iki farklı çeşidi olan, hem
Microsoft Windows 10'u kademeli olarak dağıtıyor, ancak şirket şimdiden en son işletim sistemiyle çalışan cihaz sayısının 14 milyonu geçtiği bilgisini paylaştı. Konuyla ilgili olarak yayınlanan bir blog yazısında, Windows pazarlama
Microsoft Windows 10'da kullanıcıların e-posta, takvim veya internet tarayıcısı gibi uygulamalar için varsayılanları ayrı ayrı belirlemelerine imkan tanıdı. Bu, Chrome ve Firefox gibi internet tarayıcılarının kurulum sırasında kendilerini varsayılan internet
Beklenen gün sonunda geldi. Microsoft Windows 10 için düğmeye bastı, güncelleme mevcut masaüstü, dizüstü ve tablet bilgisayarlara sunulmaya başladı. Microsoft Windows 10 güncellemesini dünya çapında 190 ülkeye aynı anda sunmaya
Microsoft saatler sonra Windows 7 ve Windows 8 yüklü sistemleri Windows 10'a güncellemeye başlıyor. 29 Temmuz sabahı Türkiye saatiyle 7:00'den itibaren başlayacak olan Windows 10 güncellemeleri için yazılım devinin daha
Windows 8 için Twitter uygulaması Mart 2013'te çıkarılmıştı. Ancak o zamandan bu yana uygulamanın fazla güncellendiğini görmedik. Birkaç hata düzeltmesinin dışında uygulama görünüm ve işlevler bakımından ilk günkü hâlinde. Neyse
Microsoft Kasım 1985 tarihinde Windows 1.0 sürümünü yayınladı, böylelikle Windows sürümleri için uzun yolculuk başlamış oldu. Windows Premiere Edition.1 olarak adlandırılan ve PC'lere özel 16-bit grafik arayüzlü işletim sistemiyle birlikte bilişim