Teknoloji

Twitter Windows 10 ile yeni bir görünüm kazanıyor

twitter-windows-10-ekran-goruntuleri-280715-4

Windows 8 için Twitter uygulaması Mart 2013’te çıkarılmıştı. Ancak o zamandan bu yana uygulamanın fazla güncellendiğini görmedik. Birkaç hata düzeltmesinin dışında uygulama görünüm ve işlevler bakımından ilk günkü hâlinde.

Neyse ki, Windows 10 çıkıyor da Twitter da Windows uygulamasına el atıyor. Twitter’ın üstünde çalıştığı güncellenmiş Windows 10 uygulaması çok yakında çıkacak. Yenilenmiş uygulamanın ekran görüntüleri Windows Mağaza’da yer alıyor. Buna göre tasarım Windows 10’un diline uygun hâle getirilmiş.

Uygulamanın görünüş bakımından kazandığı güncellemelerin işlevler bazında da söz konusu olup olmadığını şu an için bilmiyoruz. Ancak ekran görüntüleri doğrudan mesajlaşmalar ve Twitter zaman akışı içinde fotoğraf ve videoların gösterilmesi gibi özelliklerin yer aldığını gösteriyor.

Ayrıca yeni tweet seçeneğinin yanında yeni bir yenileme butonu da dikkat çekiyor. Kullanıcı arayüzü eskisine göre biraz daha karışık duruyor, ancak genel olarak Windows 10 için Twitter uygulaması Windows 8 uygulamasınınkine benzer şekilde işleyecek gibi görünüyor.

Her şeye rağmen Twitter’ın Windows tarafına hak ettiği güncellemeleri sunması memnun edici. Uygulamanın Windows 10’un yarınki çıkışıyla birlikte dağıtılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER