Microsoft, bugün (6 Ekim) düzenlediği Windows 10 donanım etkinliğiyle Surface serisine yeni bir soluk kazandırıyor. Şirketin seriye yaptığı ilgi çekici eklemelerden birisi de Surface Book adını taşıyan dizüstü bilgisayar. Microsoft
Microsoft'un Surface Pro'sunun karşısına bu yıl Apple iPad Pro veya Google Pixel C gibi rakipler çıktı. Microsoft'un tablet-dizüstü bilgisayar hibrit cihazı Surface Pro 4 özellikleri ve yenilikleri ile birlikte rekabette güç
Windows 10 Mobile işletim sistemli yeni akıllı telefonları Lumia 950 ve Lumia 950 XL'i tanıtan Microsoft; telefonu klavye, fare ve daha büyük ekran eşliğinde bir PC gibi kullanmayı mümkün kılan
Nokia, bundan neredeyse iki yıl önce "dev" olarak nitelenebilecek Windows Phone işletim sistemli akıllı telefon Lumia 1520'yi tanıtmıştı. 6 inç'lik telefon, o dönemde piyasadaki en büyük Windows Phone cihazı olmuş;
Microsoft'un Windows 10'daki en büyük amacı, yazılımcıları PC, tablet ve telefonlarda çalışacak evrensel uygulamalar geliştirme konusunda teşvik etmek. Şirket, artık bu amacını gerçekleştirmek için çok önemli bir müttefike sahip: Facebook.
Windows 10, 29 Temmuz tarihindeki çıkışından bu yana 110 milyondan fazla cihaza yüklenmiş durumda. Geçtiğimiz nisan ayındaki Build geliştirici etkinliğinde Microsoft'un iki ile üç yıl arasında 1 milyar cihaza ulaşmayı
Gelen haberlere göre, HP bu hafta içinde Yıldız Savaşları temalı ve Windows 10 işletim sistemli bir cihazı görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Şirketin 7 Ekimde Barselona'da düzenleyeceği etkinlikte Microsoft'un da yeni cihazların
Microsoft, Türkiye zamanıyla akşamüstü saatlerinde başlayacak büyük Windows 10 etkinliğine hazırlanıyor. Ancak şirketin çıkarmaya hazırlandığı cihazlar sadece bu etkinlikte tanıtılacaklarla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Yazılım üreticisi yeni Surface ve Lumia
Microsoft, halihazırda Xbox One'ın Windows 10 üstüne kurulu yeni kontrol panelini test ediyor. Çeşitli yeni özellikleri beraberinde getiren güncellemenin sunduğu en önemli yenilik olarak ise Cortana entegrasyonu ön plana çıkıyor.
Microsoft, üçüncü taraf servisleri doğrudan Cortana'ya entegre etmeye başlıyor. Yazılım devi bir süredir geliştiricilere Cortana'nın yeteneklerinden kendi uygulamalarında faydalanma imkanını vermişti. LinkedIn ile gerçekleştirilen çalışma ise söz konusu entegrasyonu bir