Teknoloji

Microsoft yepyeni Windows 10 cihazlarını tanıtmaya hazırlanıyor

windows-10-baslat-290715

Microsoft, Türkiye zamanıyla akşamüstü saatlerinde başlayacak büyük Windows 10 etkinliğine hazırlanıyor. Ancak şirketin çıkarmaya hazırlandığı cihazlar sadece bu etkinlikte tanıtılacaklarla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor.

Yazılım üreticisi yeni Surface ve Lumia cihazlarını birkaç saat sonra tanıtacak, bununla birlikte gelecek haftalarda da büyük PC iş ortaklarıyla düzenleyeceği etkinliklerle daha fazla ürünü gösterime sunmaya hazırlanıyor.

Microsoft çarşamba günü HP ile birlikte Barselona’da sahne alacak. Perşembe günü de Dell’in Windows 10 donanım etkinliğine katılacak. Cuma günü de Asus ile birlikte yeni cihazlar tanıtacak.

Gelecek hafta da Microsoft 12 Ekimde Taipei’de Acer’a, 13 Ekimde de Tokyo’da Toshiba’ya eşlik edecek. Son olarak 19 Ekimde de Lenovo ile birlikte Çinli şirketin yeni Windows 10 ürünlerini sergileyecek.

Aralarında Windows şefi Terry Myerson ve Joe Belfiore’nin de bulunduğu Microsoft yöneticileri bu iş ortağı etkinliklerinin bazılarına katılacak.

Geçtiğimiz ay düzenlenen IFA’da doğru düzgün Windows 10 PC’si görememek birçok katılımcıyı hayal kırıklığına uğratmıştı. Görünen o ki, ekim ayı yeni Windows 10 ürünlerini bekleyenleri fazlasıyla mutlu edecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER