Teknoloji

HP bu hafta içinde Yıldız Savaşları temalı bir Windows 10 dizüstü bilgisayar tanıtabilir

hp-yildiz-savaslari-windows-10-061015

Gelen haberlere göre, HP bu hafta içinde Yıldız Savaşları temalı ve Windows 10 işletim sistemli bir cihazı görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Şirketin 7 Ekimde Barselona’da düzenleyeceği etkinlikte Microsoft’un da yeni cihazların tanıtımı için HP’ye eşlik edeceği söyleniyor. HP, etkinliğe ilişkin olarak sadece Twitter hesabı üzerinden bir görsel paylaştığı için etkinlikte hangi tür cihazların görücüye çıkacağını söylemek pek kolay değil.

Twitter’da paylaşılan görselde uzay boşluğunda gibi gözüken bir dizüstü bilgisayar açılıyor ve parlıyor. Tweette yazan açıklamadaysa “7 Ekimde karanlık tarafın gücünü keşfedin. #StarWars @HPSpecialEdition” ibaresi yer alıyor. Dolayısıyla akıllara gelen ilk seçenek, Yıldız Savaşları temalı bir Windows 10 dizüstü bilgisayar oluyor.

Microsoft, en yeni Windows sürümü olan Windows 10’u 29 Temmuzda yayınlamıştı. Yeni yazılımın dağıtımına başlanmasıyla birlikte, aralarında HP’nin de olduğu pek çok şirket Windows 10 yüklü ilk cihazlarını gözler önüne çıkarmaya başladı.

HP’nin Yıldız Savaşları temalı dizüstü bilgisayarları ve diğer yeni Windows 10 cihazlarına dair bilinmeyenleri öğrenmek için biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER