Popüler mesajlaşma servisi BlackBerry Messenger'ı iOS ve Android'e taşıyacağını geçtiğimiz mayıs ayında açıklayan BlackBerry, nihayet uygulamaların yayın tarihini açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada Android için BBM'in 21 Eylül, iOS için BBM'in
Apple yeni mobil işletim sistemi iOS 7 dağıtımına başlamasından kısa bir süre önce iTunes 11.1'i de yayınladı. Bu yeni sürümle iTunes'a gelen en dikkat çekici yenilik ise Apple'ın müzik akış
Apple akıllı cihaz pazarının bugünkü büyüklüğüne ulaşmasında en önemli pay sahiplerinden biri konumunda. İlk iPhone ile birlikte iOS işletim sistemini hayatımıza sokan şirket, cihaz yenileme hızına paralel biçimde iOS'i de
Apple'ın geçtiğimiz haziran ayında düzenlenen WWDC 13'te tanıttığı ve büyük görsel değişiklikler barındıran yeni mobil işletim sistemi iOS 7 nihayet yayınlandı. Büyük merakla beklenen işletim sistemi şu anda piyasada olan
Yahoo geçtiğimiz nisan ayında habere odaklı iOS uygulamasını yeniden tasarlamış; kişiselleştirme, fotoğraflar ve Summly tarafından sağlanan makale özetlerine odaklanmıştı. iOS 7'nin yayınlanmasına kısa bir süre kala uygulamayı tekrar güncelleyen Yahoo,
Apple iCloud web sitesinin beta sürümünü geçtiğimiz ay yenilemiş ve tasarımı en yeni mobil işletim sistemi iOS 7 ile uyumlu bir hale getirmişti. Şirket iOS 7'nin yayınlanmasına oldukça kısa bir
Apple, iPhone 5s için 64-bit uygulama desteği de içeren iOS 7'yi yarın yayınlıyor. Her yeni işletim sisteminin yayınlanmasıyla birlikte eski cihazlar da birer birer güncelleme zinciri dışında kalıyor. Örneğin birinci
Twitter mobil uygulama setini görsel anlamda üçüncü kez geniş kapsamlı bir biçimde elden geçirmeyi planlıyor. The New Yorker'ın haberine göre, yakın zamanda borsaya açılmaya hazırlanan mikro blog sitesi iOS 7'nin
18 Eylül tarihinde iOS 7 genel kullanıma sunulmuş olacak. Yeni sürümle birlikte Siri de nihayet "beta" etiketini üzerinden atıyor. iPhone 4S, iPhone 5, üçüncü ve dördüncü nesil iPad, iPad mini
iOS 7'nin kullanıcı arayüzüne yönelik değişikliklerin fazlasıyla dikkat çektiği bir ortamda yazılımcılara yönelik yeni özellikler biraz arka planda kaldı. Ancak yakından bakıldığı zaman bu boyutta da son derece ilginç yeniliklerin