Eğlence

Keanu Reeves yeni Sonic filminde Shadow’u seslendirecek

keanu reeves

Üçüncü Sonic filmine en üst seviye kirpi olan Shadow the Hedgehog’un dahil olacağı daha önce açıklanmış ve bu filme dair beklentileri yükseltmişti. Yapımcı Paramount şimdi de bu karakterin ünlü oyuncu Keanu Reeves tarafından seslendirileceğini gayrı resmi de olsa doğruladı. Bu da beklenti çıtasını biraz daha yukarı çekecek gibi görünüyor.

Farklı platformlarda çıkan haberlere göre; Reeves, jet motorlu spor ayakkabıları ve silahlara olan düşkünlüğüyle tanınan antropomorfik kirpi Shadow’a sesini verecek. Stüdyodan henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Kısa süre önce filmi yönetmen, Jeff Fowlwer, filmin 2001 çıkışlı Dreamcast oyunu Sonic Adventure 2’den ilham alacağını duyurmuştu.

Shadow’un yeni filmde yer alacağının işareti, ikinci Sonic filminin sonunda da verilmişti. Burada Shadow, gizemli ve siyah bir alanda kriyojenik olarak dondurulmuş şekilde görülmüştü.

Keanu Reeves dışında Sonic 3 kadrosunda kimler var?

Burada Shadow’un kendisiyle özdeşleşen sözlerini duymak mümkün olmamıştı. Ancak film 20 Aralık’ta vizyona girdiğinde bu sözleri, Keanu Reeves’in sesiyle duyulabilecek. Seslendirme kadrosunun diğer üyeleri konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor. Yine de, Ben Schwartz’ın yine Sonic’i seslendirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER