Eğlence

Keanu Reeves’in çizgi romanı Netflix filmi oluyor

keanu reeves netflix

Ünlü oyuncu Keanu Reeves, ilk çizgi romanını bu yılın başlarında çıkarmıştı. BRZRKR adını taşıyan çizgi romanda Berzerker olarak bilinen ve ölmenin yollarını arayan ölümsüz bir savaşçının hikayesi anlatılıyor. Netflix, Keanu Reeves imzalı bu çizgi roman için iki uyarlama hazırlıyor.

Bu uyarlamalardan ilki bir film olacak. Reeves bu filmde hem başrolü hem de yapımcılığı üstlenecek. İkinci uyarlama ise BRZRKR’ın animasyon dizisi olacak. Reeves burada da ana karaktere sesini verecek.

Reeves, BRZRKR’ı Matt Kindt ile birlikte yazdı. Çizimler Captain America ve Wolverine gibi projelerde de görev yapan Ron Garney tarafından yapıldı. Renklendirmeyi ise Bill Crabtree gerçekleştirdi.

Henüz yayımlanmadan başarılı olan BRZRKR, Kickstarter’da 1.4 milyon dolarlık destek sağladı. Çizgi romanın ilk kopyası 615 binden fazla kopya satarak tarihteki en iyi çıkışlardan birini gerçekleştirdi.

Keanu Reeves ile anlaşan Netflix, daha önce de benzer film ve animasyon anlaşmaları yapmıştı. The Witcher’ın hem canlı dizisini hazırlayan şirket, bir taraftan da animasyon dizisi üzerinde çalışıyor. Dota 2 ve Terminatör‘ün animasyon dizileri de Netflix’in yeni projeleri arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER